Klappet og klart fra XL-Bygg


Har du et prosjekt på gang, men verken tid eller lyst til å gjøre jobben selv? XL-BYGG Dale Malo hjelper deg mer enn gjerne.

– Med konseptet Klappet og klart tar vi hele jobben og koordinerer alt som skal gjøres, forteller Janne-Mette Bratseth i XL-BYGG Dale Malo.

Dersom du for eksempel skal ha både nytt kjøkken, gulv og vegger, tar de i bruk sitt nettverk av håndverkere, og sørger for at jobben blir gjort.

– Det er ikke alle som ønsker å gjøre ting selv lenger, og stadig flere ønsker å kjøpe seg fritid. Da er dette et ypperlig alternativ, sier Bratseth.

Alt du trenger

Sammen med kollegaer og leverandører skal hun på messen i Akerhallen stille med det meste du trenger til oppussingen.

– På standen vår finner du både JKE Kjøkken, husleverandøren Blinkhus, Lanlgo garderobe, Neff hvitevarer, vinduer, gulv, kledning og mye, mye mer. Vi kan by på liv og røre, mange gode tilbud, og det som forhåpentligvis blir messens neste stand.

Møt ekspertene

Kjøkkenet fra JKE har Halvor Bakke fra “Eventyrlig oppussing” vært med på å designe, og her er frontene i linoleum, som før var vanligst på gulvet.

– Linoleum er veldig hot nå, og dette kjøkkenet kommer i en lekker grønnfarge kombinert med naturfarger. Hvitevarene fra Neff er også verdt å ta en titt på, de har blant annet den smarte funksjonen “slide & hide”, avslutter Bratseth, som ser frem til å dele mange gode råd med de som stikker innom standen.

– Nesten uansett hva du holder på med, kan vi bidra. På messen får du også en unik mulighet til å snakke med representanter fra våre leverandører, som er eksperter innen sine felt.