Gjør hyttedrømmen til virkelighet


Herje hyttefelt ligger kun 30 minutter fra Molde, og byr på storslått utsikt og flotte opplevelser sommer som vinter.

– Folk kommer hit for rekreasjon, og mange sier det er nok nesten bare å være her. Men Herje Hyttefelt er også et perfekt utgangspunkt for mange ne turer i Romsdalen, forteller Aleksander Slemmen.

Hyttefeltet ligger midt mellom Åndalsnes og Molde, og er lett tilgjengelig fra hovedvei. Det er ikke egentlig et nytt felt, men et eldre felt med 14 hytter som nå har blitt utvidet med 17 nye tomter.

– Her er det allerede en godt etablert campingplass, med småbåthavn, kiosk og utleie av både båter og båtplasser. Området er også populært for de som er glade i å fiske, også har du ufattelig mange fine turmuligheter, både sommer og vinter, sier eieren av hyttefeltet.

Samarbeid med Tinde Hytter

Slemmen trekker også frem den fantastiske utsikten.

– Alle hyttetomtene får flott utsikt mot både fjell og vann, og de som kjøper først vil selvfølgelig få mulighet til å velge den aller beste tomta. Vi bistår gjerne med valg av både hytte og tomt, og selger alt fra kun tomt til tomt med ferdig hytte som bygges etter kundens ønsker. Vi har et tett samarbeid med Tinde Hytter som vi på det sterkeste anbefaler, men man kan selvfølgelig også velge noen andre eller bygge hytta selv.

Kort vei til hytta

Ifølge Slemmen viser stadig flere fra nærområdet interesse for hyttefeltet.

– Det er nok en trend i tiden at det skal være kort vei til hytta. Jeg ser kun positivt på det da det kan bety at folk bruker hytta mer.

På Boligmesse i Akerhallen har Herje Hyttefelt stand rett ved siden av samarbeidspartner Tinde Hytter, så Slemmen oppfordrer til å ta turen innom dersom man vurderer å realisere hyttedrømmen.

– Vi gleder oss til en hyggelig hytteprat. Og hvis noen virkelig er interessert, skal du ikke se bort ifra at vi kan avtale en visning rett etter messens stengetid for å vise frem visningshytta og hyttefeltet.