Kjøkkenglede for alle


Elkjøp har et bredt sortiment av kjøkken med smarte løsninger som gjør at ditt kjøkken vil passe akkurat deg. Ved å kombinere kjøkkenet med Elkjøps store utvalg fra kjente hvitevareleverandører, kan du skape et kjøkken du kan ha glede av i mange år framover.

Tekst: Ida Save
Foto: Epoq

– Å innrede kjøkkenet med materialer, former og farger du liker, er noe av det morsomste ved oppussingen. Hos Elkjøp har vi et bredt utvalg av fronter, benkeplater, oppvaskkummer, blandebatterier, håndtak og knotter du kan kle ditt nye kjøkken med, forteller Solberg.

På messen skal hun og kollegaene ha med seg to flotte kjøkken fra Epoq.

– Edge Black Ash er et mørkt, skarpt og unikt kjøkken med kombinasjoner av materialer som gir skarpe kontraster i et romslig og personlig kjøkken. Nytt i år er det mørkegrå skroget i antrasitt grå, og vi ser at stadig flere tør å satse på mørke kjøkken med mørke detaljer.

Det andre kjøkkenet, Fasett Mansion Classic White, er et klassisk-moderne og samtidig tradisjonelt kjøkken.

– Her blir detaljene fine aksenter mot klassiske dører, vitrineskap og dekorlister. Kjøkken som dette passer like godt enten man bor i eller utenfor byen, sier Solberg.

Høy kvalitet og lav pris

Epoq kjøkken har 25 års funksjonsgaranti, og salgslederen presiserer at du kan være trygg på at kvaliteten er høy selv om prisen er lav.

– Vi samarbeider med noen av Europas og Skandinavias ledende leverandører, og alle våre kjøkken er testet og godkjent i henhold til den europeiske standardnormen.

Hvitevarene forenkler hverdagen

Kjøkkeneksperten forteller at kunder på jakt etter nye hvitevarer også er opptatt av funksjoner som forenkler hverdagen. Maten skal tilberedes på enklest mulig måte, og oppbevares optimalt slik at den holder seg lengre frisk.

– Alt dette kan Samsung tilby i sin Chef Collection, som vi skal vise fram på messen, opplyser Solberg.

Samsungs innovative stekeovner har alt i ett-løsninger, med ovner som har både tradisjonell ovn, dampovn og en kombinasjon av begge deler.

– Ved å kombinere et Epoq kjøkken med hvitevarer fra Samsung, kan du skape et kjøkken du kan ha glede av i mange år framover.