Kjøkken for alle


Kjøkken er en av de kategoriene våre besøkende oftest etterspør. Her er noen av kjøkkenleverandørene du møter på Boligmesse i Ålesund.  

Tekst: Ida Save    Foto: Produsentene 

HTH Kjøkkenforum Ålesund

Vi har snakket med butikksjef Anita Øvergård:

– Vi er en velkjent leverandør av kjøkken, bad, garderobe og interiør som har holdt til i vårt distrikt de siste 38 årene. Og skandinavisk/dansk design er heller ikke noen ulempe å tilby kundene, sier Øvergård.

HTH samarbeider med mange store utbyggere, og gleder seg til å møte besøkende på messa i Ålesund.

– Vi skal ha med oss flere nyheter for kjøkken, blant annet Miele hvitevarer, møbler og innredninger i ulike farger. I tillegg stiller vi med kokk som lager små smaksprøver. De som besøker oss på messa og registrerer seg, får muligheten til en bra messerabatt om de kjøper innredning innen seks måneder. Man blir også med i trekningen av en flott Miele kaffemaskin, frister butikksjefen.

Bestselgeren Fasett Mansion fra Epoq i fargen Classic White.
Bestselgeren Fasett Mansion fra Epoq i fargen Classic White.

Lefdal/Elkjøp

Vi har snakket med assisterende salgssjef Charlotte Lüthcke Solberg:

– Epoq kjøkken har et skandinavisk design og et stort utvalg av smarte løsninger. Vi har kjøkken som passer alle. Epoq kjøkken kan du kjøpe på alle Lefdal- og Elkjøpbutikker, og vi har Norges største utvalg av kjente hvitevare til gode priser.

På messen skal de ha med seg to kjøkken: Et klassisk og et moderne med farger.

– Å sette farge på kjøkkenet blir stadig mer populært. Samsung stiller også med nyheter innen lyd og bilde og hvitevarer, sier Lüthcke Solberg, som garanterer gode tilbud både på Epoq kjøkken, samt hvitevarer og lyd og bilde-produkter fra Samsung.

Med hjelp fra Herjedalskjøkken kan du få et nytt kjøkken på kort tid.

Herjedalskjøkken

Vi har snakket med salgskonsulent Kenneth Elvebakk:

– Vår forretningsidé er at du kan få et nytt kjøkken på en dag uten å rive kjøkkenet, noe som er både prisgunstig og miljøvennlig. Hos oss kan du bestille skreddersydde dører og skuffer som passer dine kjøkkenmoduler, forteller Elvebakk.

På messa skal Herjedalskjøkken ha med seg en campingvogn hvor de inni viser fram to eksempler på kjøkken.

– I tillegg har vi med oss benkeplater, håndtak og nye farger og mønstre slik at kundene kan ta, føle og se på det vi har.

Salgskonsulenten lover også gode tilbud til alle som møter dem på messa