Hygienisk mesterverk til badet


Ingen Boligmesse uten nyheter fra de driftige fagfolkene på Tempe VVS Senter AS. Fredag 18. november viser de for første gang i Norge frem «RIVA», et helt nytt dusjtoalett fra sveitsiske Laufen.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Produsentene

I fjor lanserte Tempe VVS Senter sin sveitsiske leverandør Laufen på Boligmessen. Ett år etter har Laufen slått veldig godt an hos designbevisste kunder i Trondheim.  – Showrommet vårt er fylt med mange av Laufens forskjellige modeller, forteller daglig leder Svein Asbjørnsen.

Først ute i Norge
Laufen er verdensledende innen porselen og design, og har merket seg Tempe VVS’ sterke satsning i Trondheim. De har kreditert med god oppfølging av sin nordligste forhandler. Asbjørnsen og kollegene er stolte av å få være den første til å presentere dusjtoalettet «RIVA» på en norsk publikumsmesse.  – Med «RIVA» har Laufen designet den absolutt mest riktige modellen vi har sett på markedet – dette dusjtoalettet har vi virkelig tro på, sier han, og lover at det vanker både introduksjonspriser og andre overraskelser på rørleggerbedriftens store stand.

Ny standard innen design
Dusjtoalettet er designet av Peter Wirz, en sveitsisk anerkjent designer og idésmed som er flink til å sette estetikk og brukervennlighet sammen.

Designtoalettet "RIVA" fra Laufen har en klassisk dreieknapp på siden av toalettet, som gjør den enkel i bruk.
Designtoalettet “RIVA” fra Laufen har en klassisk dreieknapp på siden av toalettet, som gjør den enkel i bruk.

Toalettet har lekker design, og har en klassisk dreieknapp på siden av toalettet, som gjør den enkel i bruk. «RIVA» kan også rense seg selv etter bruk. – Som alt annet fra Laufen, er dette et mesterverk av sveitsisk ingeniørkunst, mener Asbjørnsen.

Investering for fremtiden
Fagfolkene i Tempe VVS har flere kort i ermet i år.
– Som forhandler av Silestone kan vi hjelpe kvalitetsbevisste kunder med en holdbar og dekorativ dusjsone som varer i tiår, forteller Asbjørnsen, og understreker at produktet er tilpasset norske slukløsninger og baderomskrav.

– Silestone er et steinmateriell bestående av 94% naturlig kvarts, noe som gir ekstra hardhet og holdbarhet. Kvartsmaterialet har unike, antibakterielle egenskaper, fordi tettheten i kvartsen forhindrer inntrengning av urenheter, forklarer han. Silestone fås i mange fargenyanser. – Det gir mange dekorative muligheter til ditt bad eller innredningsprosjekt, så kom innom standen vår og design din egen dusjløsning.

Møt roboten Rudi
Tempe VVS er ambisiøse, og satser digitalt. De har fått egen nettbutikk, og følger med på andre områder for å være klar for fremtiden.
– Vi har stor tro på robotteknologi innenfor VVS, og ikke minst i butikksammenheng, sier markedsansvarlig Lar Erik Magnussen, som har med seg en ekstra serviceinnstilt fyr på messen.

Service-roboten Rudi skal servere kaffe og gjøre det skikkelig hyggelig på messen. Foto: www.fotografeidsmo.no

Service-roboten Rudi skal servere kaffe og gjøre det skikkelig hyggelig på messen. Foto: www.fotografeidsmo.no

– Service-roboten Rudi skal servere kaffe og gjøre det skikkelig hyggelig på messen, smiler han, og legger til at det er firmaet APS Robotics som har utviklet roboten. – De har mye spennende på gang!