Husvogn – skreddersydd fritidsdrøm


Har du vurdert en mindre fritidsbolig? Eller kanskje du har campingvogn i dag? En husvogn er både praktisk, pen og billig – og bugner av komfort med samme standard som vanlige hus og fritidsboliger.

Opplev en husvogn fra Stebo på Boligmesse i Trondheim Spektrum 16.-18. september!

Husvogner av høy kvalitet tilpasset norske forhold

Odd Kristian Krog jobber med salg hos Stebo: – Vi har brukt vår kompetanse som håndverkere til å bygge husvogner for det tøffe, norske klimaet. Med kvalitetskomponenter tilpasser vi den siste finishen etter kundens ønsker. Dermed blir hver eneste husvogn unik og tilpasset ulike behov.

Solid bygd

I husvognene benyttes kun kjente kvalitetsmerker fra store produsenter og forhandlere. Vognen er bygd på et lakkert stålchassis med bjelkelag, stubbeloft med vindsperre og fuktbestandig gulvspon og 150 mm isolasjon av mineralull.  Veggene er godt isolert og med vinduer og dører av høy kvalitet, er du sikret et tørt og behagelig inneklima. Ytterveggene er enten av tre eller ekstremt slitesterk PVC-kledning. Godt dimensjonerte taksperrer, uansett om du velger flatt tak, pulttak eller saltak gjør at tung snø aldri blir noe problem. Takene er også isolert med 150 mm isolasjon av mineralull, innenfor et diffusjonsåpent undertak. Takplater i stål fås i ulike design.

Mer komfort på liten plass

Stebo husvogn er bedre isolert, har større plass og ser bedre ut enn en campingvogn. For de som har fast plass på en campingplass, er en husvogn virkelig et mer komfortabelt alternativ. Og for de som ønsker et mindre og rimeligere alternativ til en tradisjonell hytte, er denne løsningen verdt å vurdere.

Valgfritt interiør

Både materialer, farger og ulike tilvalgsløsninger, gir kundene valgmuligheter som passer for den enkelte.

Et stort og moderne kjøkken gjør matlagingen til en lek. Store, gode bad med glassvegg mot dusjsone og servant med underskap og elektrisk ventilasjon er standard i hver husvogn.

Tilvalg som varmepumpe, køyeseng og vegghengt toalett, øker komforten ytterligere.

Legg turen innom Stebo på Boligmesse og få omvisning i deres utstilte husvogn.

 

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Stebo