Hos Haakon hjelper deg gjerne med innredningen


Møbel- og interiørbutikken Hos Haakon ligger midt i hjertet av Tromsø. Denne helgen finner du dem også på stand på Boligmesse. 

I 2019 etablerte Haakon Bredrup butikken Hos Haakon på hjørnet av Storgata i Tromsø.

– Vi jobber med både nasjonale og internasjonale leverandører som har fokus på tidløst, skandinavisk design, sier Bredrup. 

Hos Haakon har et ønske om å fremme mest mulig godt, norsk design, og de har ikke så stort fokus på de nyeste trendene. 

– Vi ønsker at produktene vi selger skal være aktuelle over mange år og flere generasjoner, sier han. 

Et bredt utvalg til hjemmet

I sortimentet til Hos Haakon finner du det meste du trenger for å gjøre det hyggelig hjemme. Butikken har et godt utvalg møbler i alle varianter, og de selger også belysning, pynt og alt slags interiør 

– I tillegg til butikkdrift jobber vi også med innredningsprosjekter til både privatmarkedet og bedriftsmarkedet, sier han. 

Hos Haakon kan hjelpe deg med å skreddersy innredningen til ditt hjem, basert på dine ønsker, behov og din livsstil. De kommer gjerne på befaring dersom du ønsker det, og da kan konsulentene ta mål og planlegge innredningen sammen med deg. 

Bevisst på kvalitet

Bredrup forteller at også kundene gjerne vil tenke langsiktig. 

– Vi opplever at kundene er mer bevisste på kvalitet, og at de ønsker et tidløst design. Skandinavisk design i treverk, ull og taktile tekstiler er veldig populært, sier han. 

De ser også en trend der folk ønsker lysere og nettere interiør, samt en miks av flere treverk. De selger fortsatt godt av de store, danske designklassikerne. 

– I tillegg har produktene til norske Andreas Enesvik, som vi stiller ut på messen, virkelig blitt tatt godt imot. Kolleksjonen han har designet for svenske Fogia består av både sofaer, stoler og bord. Dette er morgendagens designikoner, sier Bredrup. 

Ta turen innom standen!

Når Hos Haakon besøker Boligmesse har de mest fokus på norsk design. 

– Vi vil vise messepublikum hvor mye godt design som kommer fra vårt eget land, sier han.

Dette er første gang Hos Haakon deltar på Boligmesse, og han ser frem til en travel helg. 

– Vi gleder oss veldig og håper på å møte på både nye og kjente fjes. Du finner oss sammen med Krane Galleri & Rammeverksted og Løv Finsnekkeri. Vi er alle lokale bedrifter som jobber med estetikk i hjemmet, avslutter han.