Gjør et møbelkupp på Boligmesse


Møbelbutikken Home at Home tar med seg dyktige fagfolk og gode tilbud på lekre møbler til Boligmesse i Vardhallen 7.-9. februar.

Tekst: Ida Save
Foto: Produsentene

Home at Home er en frittstående butikk der alle ansatte har lang erfaring fra møbelbransjen.

– I den grad kunden ønsker råd og veiledning om bruksegenskaper, komfort og møblering i hjemmet, er det klart at det er viktig med erfarne medarbeidere, sier daglig leder Finn Arne Roald.

– Våre ansatte plukker ut hver eneste vare som er i salg i vår butikk, og sørger for at du alltid vil finne spennende, fine og aktuelle produkter til en konkurransedyktig pris.

Trendy jordfarger

Til Boligmesse i Haugesund, tar Roald og kollegaene med seg flere typer senger, madrasser, sofaer, hvilestoler og en spisestue. Møblene speiler dagens møbeltrender.

– Bestselgerne blant sofaer er modulsystemer, som gjør at kunden kan bygge sin egen sofa. Ellers ser vi fortsatt mye tekstiler i velur, og på fargeskalaen er det jordfarger som gjelder, men med stadig flere innslag av kraftigere farger som kobber og gult. På messen tar vi med oss flere tekstilkolleksjoner, slik at man får et inntrykk av hvilke muligheter som finnes.

Home at Home tar blant annet med seg en seng med TV inngebygd i sengegavlen.

Seng med innebygd TV

Blant sengene de tar med, dukker det opp en ganske spesiell, og ikke minst unik, seng.

– For eksempel har vi med oss en elevasjonsseng med innebygd TV i gavlen, perfekt for de som er glade i å se på TV mens de ligger i senga, forteller Roald, som avslutningsvis frister med ekstra gode messetilbud hele helgen.

– Ta turen innom for en hyggelig prat med dyktige fagfolk og muligheten til å gjøre en ekstra god handel.