Finn riktig varmepumpe på Boligmesse


Nekas har nesten 20 års erfaring med varmepumper, og hjelper deg gjerne med å finne en varmepumpe som passer ditt behov.

Tekst: Ida Save • Foto: Nekas

– Vi kan tilby et trygt varmepumpekjøp fra A til Å, og tar gjerne en befaring for å finne en løsning som passer det huset du bor i, forteller Are Troli i Nekas.

Bedriften het opprinnelig Nes Elektrokompetanse, og ble startet opp i 1981. I år 2000 begynte de med varmepumper, og enkeltmannsforetaket utviklet seg til å bli en av Norges største varmepumpeleverandører mot privatmarkedet.

– Vi har egen monteringsavdeling, serviceavdeling, sentralbord og butikk, og tilbyr totalentreprise. Om kunden ønsker det ordner vi med egne underleverandører vi har god kjennskap til og god erfaring med. Det må også nevnes at vi er litt varmepumpenerder, så vi sørger alltid for å gjøre en ekstra innsats for at anlegget skal yte helt optimalt.

Til Hellerudsletta tar Troli og kollegaene med seg et bredt utvalg varmepumper for bolig, både luft-luft, luft-vann, bergvarmepumper og avtrekksvarmepumper.

– Kom gjerne innom standen vår for gode tilbud og en prat med dyktige fagfolk som brenner for varmepumpefaget.