Finn din drømmebolig blant spennende boligprosjekter


Seierhus AS og BoligPartner kommer til messen for å vise frem sine spennende prosjekter. Både leiligheter og eneboliger står snart klare til å huse nye beboere. 

Seierhus AS er en familieeid bedrift beliggende på Eidsvoll Verk. Bedriften har over 35 års erfaring med store og små byggeprosjekter, og de jobber sammen med anerkjente entreprenører og leverandører med både hytter, eneboliger, rekkehus, leilighetsbygg og industribygg. 

– Vi har tidligere hatt boligprosjekter på Maura, Gjøvik, Snertingdal samt i Synnfjell, der du finner våre hytteprosjekter, sier Line Marie Seierstad ved Seierhus AS. 

Foto: BoligPartner

Seierbygg har spesialkompetanse innen rehabilitering og sanering og har blant annet lang erfaring innen kjerneboring, rehabilitering, nybygg og riving innvendig av hus, leiligheter og industrilokaler.

Foto: BoligPartner

Idyllisk beliggenhet

Et av prosjektene Seierhus vil presentere for publikum under messen er Carsten Anker Terrasse. 

– I historiske omgivelser, kun 200 meter fra Eidsvollsbygningen, planlegges dette moderne leilighetsprosjektet. Prosjektet ligger like ved idylliske Andelva og vil ha en sentral og solrik beliggenhet, sier hun. 

Foto: Seierhus

Prosjektet består av 24 moderne selveierleiligheter, fordelt på fire bygninger over tre etasjer. 

– Leilighetene blir mellom 58 og 137 kvadratmeter store og får høy standard med blant annet bergvarme, takhøyde på minst 250 cm og 1-stavs parkett, sier hun. 

Nye prosjekter

Seierhus er også i startgropen med et spennende prosjekt på en fantastisk utsiktstomt på Frogner i Sørum. Området er de siste årene blitt bygget ut med boliger, leiligheter, ny skole, kultursenter og svømmehall. 

– Dette er et prosjekt vi ser frem til å legge ut for salg, og på boligmessen vil vi kunne fortelle mer om prosjektet, sier Seierstad. 

Foto: Seierhus

Seierhus har også to samarbeidsprosjekter med Skalahus på gang i Maura og Hurdal.

– Begge disse settes i gang våren 2023, og flere enheter er allerede solgt, sier hun. 

Spennende prosjekter

Også BoligPartner blir å finne på stand på Hellerudsletta. 

– Vi leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet. Siden etableringen i 1993 har vi realisert nærmere 15 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder, sier Ivan Samsonstuen hos BoligPartner.

De ser frem til å møte nye mennesker på messen, og kan by på både tomtemuligheter samt flotte hus og hytter til dem som går med byggeplaner.

BoligPartner holder for øvrig på med flere spennende prosjekter nord for Oslo, og disse gleder de seg til å vise frem og fortelle mer om til messepublikummet. 

Maura og Nordkisa

– På Holaker i Maura holder vi på med et prosjekt der vi har tre- og fireroms leiligheter og en enebolig igjen. Dette er moderne boliger med smarte løsninger og innflytting allerede fra mars i år, sier han. 

Boligene ligger i et nyetablert boligfelt sentralt i Maura, med fine turmuligheter like i nærheten. I samme område finner du prosjektet Holaker Townhouse bestående av flotte eneboliger over to og tre plan. 

Foto: BoligPartner

– Videre har vi prosjektet Kisatunet i Nordkisa i Ullensaker. Dette består av eneboliger i kjede, med effektiv planløsning og store vinduer, som skaper godt med lys og luftig romfølelse, sier han. 

Området kan by på trygg skolevei, butikk, barnehage samt bussholdeplass med ny gangvei i forbindelse med opparbeidelsen av boligfeltet. 

Boliger i Innlandet

For dem som vil flytte enda litt lenger bort fra hovedstaden, kan BoligPartner friste med to prosjekter i Innlandet. 

–  På Skarnes i Sør-Odal bygger vi nå 4-roms selveierleiligheter i firemannsboliger i Bergvegen. Vi har også byggeklare tomter i Sør-Odal, samt enebolig inkludert tomt på Skarnes, sier han. 

Skarnes ligger kun en drøy times togtur unna Oslo. 

– Videre har vi treroms selveierleilighet i seksmannsbolig i Skotterud sentrum. Disse er innflytningsklare nå, og vi tar gjerne en prat med alle som vil vite mer om dem, sier han.

 

Tekst: Katrine Andreasse
Foto: Husprodusentene