Få råd hos ekspertene til IKEA


IKEA Sørlandet tar med eksperter på både kjøkken, soverom, stue, interiørdesign, finansiering og IKEA Business til messen i Sør Amfi.

Tekst: Ida Save
Foto: IKEA

– Vi har som mål å bidra til en forenklet og god handleopplevelse hos IKEA, uansett om du handler i varehuset eller via nett. På vår stand vil vi guide deg gjennom våre ulike servicetilbud, og sikre riktig planlegging, bestilling, hjemlevering og montering, forteller Aleksander Pettersen hos IKEA Sørlandet.

Han oppfordrer alle som skal gjøre endringer i boligen til å ta turen innom deres stand i Sør Amfi 4.-6. oktober.

– Kanskje skal du ytte fra hus til leilighet? Har barna flyttet ut? Trenger du mer plass til oppbevaring eller hjelp og inspirasjon til tekstiler eller belysning? Kanskje skal du starte en bedrift, eller ønsker du hjemmekontor under trappen? Eller trenger du noen gode råd rundt bærekraft og kildesortering? Ingen oppgaver er for store eller for små for oss, og vi ønsker å se på disse mulighetene sammen med deg, sier Pettersen.

I august lanserte IKEA SYMFONISK, en ny serie smarte høyttalere utviklet sammen med lydspesialisten Sonos. Målet er å gjøre god lyd tilgjengelig for alle, og på messen kan du både se og høre hvordan.

Positiv innvirkning på verden

Han forteller videre at IKEA er lidenskapelig opptatt av livet hjemme, og at de derfor hele tiden ser etter nye og bedre måter å gjøre ting på. Alt fra hvordan de kan designe en gyngestol slik at den kan pakkes att, til å lage LED-pærer som alle har råd til.

– Visjonen vår er «å skape en bedre hverdag for de mange menneskene». Denne visjonen går mye lenger enn bare å selge hjeminnredning. Vi ønsker at virksomheten vår skal ha en positiv innvirkning på verden, både ved å bidra i lokalsamfunnene i landene der vi kjøper inn råvarene våre og ved at produktene våre kan hjelpe våre kunder til å leve mer bærekraftig hjemme.

Demokratisk design

Selve forretningsideen er å tilby et stort sortiment av form- og funksjonsriktige hjeminnredningsprodukter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem.

– Det betyr at vi må lage produkter som har et ott design og god funksjon, er bærekraftige og av god kvalitet, og som har en lav pris. Dette kaller vi «demokratisk design», avslutter Pettersen, som ønsker velkommen til en hyggelig prat på IKEA Sørlandet sin stand.