Få kjøkkenekspertenes beste tips 


Werner Barth Bademiljø har drevet med bad i over 25 år. Nå kan de også tilby kvalitetskjøkken fra Huseby til sine kunder i Sandefjord. 

Tekst: Ida Save
Foto: Huseby Kjøkken

Kjøkken blir også hovedfokus når de deltar på Boligmesse i Runarhallen 6.-8. mars.

– Vi tar med en kjøkkenøy, ulike armaturer, hvitevarer og flere fargeprøver. Det blir også mulig å booke tegnetime og befaring, både på kjøkken og bad, og vi vil selvfølgelig ha knalltilbud på både kjøkken og hvitevarer, forteller daglig leder Helena Barth. 

Hun er glad for at de nå kan kalle seg totalleverandør av bad, kjøkken, garderobe og vaskerom. 

– Vi har alltid vært interessert i interiør, og det er veldig gøy at vi nå kan tilby alt på ett sted. 

Kvalitetskjøkken

Barth forteller videre at Huseby Kjøkken kjennetegnes av et stort utvalg, og at du kan bygge kjøkkenet ditt akkurat slik du ønsker.

– Produksjonen foregår i Vestfold, det er godt håndverk og 30 års garanti, så vi kan love et skikkelig kvalitetskjøkken.

Huseby dekker også de fleste kjøkkenstiler, alt fra moderne kjøkken med rene linjer, til de mer klassiske. 

– Nå skal kjøkkenet gjerne være elegant og praktisk med mørke kjøkken uten håndtak, men her i Sandefjord er vi også veldig glade i det tradisjonelle. Vi har mange hus langs kysten, og den eldre stilen er populær, sier Barth. 

Tenk behov

Kjøkkenekspertens beste tips til deg som skal pusse opp kjøkkenet, er å tenke over egne behov.

– Tenk gjennom hva som er årsaken til at du ønsker å bytte kjøkken. Er det noe spesielt som ikke fungerer så godt i dag, er det viktig å endre dette. Tenk også over hvordan du bruker kjøkkenet. Lager du mye mat for mange, eller trenger du mye plass til oppbevaring? Det skal se pent ut, men det må også være praktisk. Og det går hånd i hånd. Hvis du tenker gjennom behovene dine, hjelper vi deg å tegne drømmekjøkkenet.