Eksperthjelp til alt på ett sted


Nordens raskest voksende elektronikkkjede har har inngått et samarbeid med Norema. Det blir det bra kjøkken av.

Tekst: Ida Save
Foto: Norema

– Norema + POWER = Urban Collection, som er vårt kjøkkenmerke. Dette er et samarbeid mellom Norema og Power, der dere som kunde får Noremas kvalitet til Power-pris, forteller produktsjef for kjøkken hos Power, Vincente Kalrud.

Urban Collection består av 16 ulike fronter, og benkeplater i både stein, kompakt laminat, vanlig laminat og heltre.

– Som kunde hos oss drar du nytte av vår ekspertise innenfor kjøkken og hvitevarer, samt kvaliteten som Norema har hatt på sine kjøkken i over 70 år.

Kort leveringstid

Kalrud trekker fram det at du får alt i en og samme butikk som en av fordelene ved å handle kjøkken hos Power.

– Hos oss får du en person å forholde deg til hele veien. Du får alle de kjente hvitevarene fra de største leverandørene som du kan innrede ditt nye kjøkken med. Vi vet at det å kjøpe kjøkken er en lang prosess, og når man endelig har bestilt, ønsker man å få det hjem så raskt som mulig. Derfor leverer vi alle våre kjøkken på 14 dager. Kjøkkenet kommer flatpakket, og man kan velge å montere selv, eller få hjelp av vår samarbeidspartner.

Få eksperthjelp på messen

På messen skal Kalrud og kollegaene vise fram kjøkkenet LAVA.

– Ta turen innom for en titt på kjøkkenet, eller for å booke en uforpliktende tegnetime, slik at vi sammen kan lage en løsning dere blir fornøyde med. Vi gleder oss til å snakke om det vi kan aller best, og kan love gode tilbud hele helgen, avslutter Kalrud.