Bygger 105 leiligheter på kaia


Frister det å flytte inn i en helt ny leilighet med utsikt over havet? Da kan Boligbyggelaget NOBL sitt nyeste prosjekt Ramsalt være noe for deg.

Tekst: Ida Save
Foto: NOBL

NOBL og Hundholmen Byutvikling er i full gang med bygging av prosjektet Ramsalt, som markeds- og kommunikasjonssjef i NOBL, Øystein Wik betegner som det «kuleste boligprosjektet i Bodø».

– Dette kommer definitivt til å bli det nye stedet man vil være i Bodø. Ramsalt er foreløpig det eneste boligprosjektet der du kan gå ut av døra og rett ut på den nye kaipromenaden som nå er under bygging, sier Wik.

Han forteller at de første betongelementene til den nye kaia ble lagt på plass kun uker før messen i Nordlandshallen. Ramsalt skal bestå av 105 boliger, og prosjektet inneholder alle typer leiligheter, alt fra små ettroms på litt over 30 kvadratmeter til store 5-romsleiligheter på 151 kvadratmeter. I underetasjen blir det et moderne parkeringsanlegg med mulighet for lading av elbil.

Slik kan enkelte av leilighetene bli seendes ut når det nye prosjektet står klart.

Ny møteplass

Wik forklarer at leilighetene fordeles på flere blokker i et bygg som henger sammen i bunn.

– Her har vi ambisjoner om å skape et godt og levende gatemiljø og en alternativ møteplass i sentrum. Hit kommer flere kule næringslokaler, alt fra restauranter som Bølgen og Moi til akevittbar, bakeri, bilutleie og butikker.

Salget av prosjektet startet i fjor, og om alt går etter planen, skal det stå klart omtrent samme tid neste år.

– Interessen har vært kjempestor, men det er fortsatt noen godbiter igjen, frister Wik.

Det planlegges for et yrende menneskeliv på den nye kaia.

Se leiligheten med 3D-briller

Nå inviterer Wik alle interesserte til en tur innom NOBL sin stand på årets Boligmesse i Bodø.

– Her stiller vi opp med både megler og selger, og ved hjelp av 3D-briller får de besøkende en unik mulighet til å vandre rundt og se leilighetene fra innsiden.

Man kan også få mer informasjon om prosjekter NOBL enda ikke har lansert.

– Det bygges mye nytt i Bodø for tiden, og vi har flere prosjekter planlagt. Så om du er på søken etter ny bolig, er det bare å ta turen innom for en prat om våre nyeste prosjekter. I tillegg vil vi presentere noen av samarbeidspartnerne våre, blant annet en partner som gir utrolig gode medlemsfordeler på forsikring. Så er du medlem hos oss, lønner det seg å ta turen innom for mer informasjon.

Det blir også quiz, og gode muligheter for å snakke om forvaltning av boligprosjekter for de som ønsker det, avslutter Wik.