Ny bolig og elbil i Volda?


Norgeshus Din Bolig AS har salgsstart – med en ekstra vri – på 156 nye boliger på Håmyra i Volda på Boligmessen 30. september. – Alle som tegner kontrakt innen 20. desember, er med i trekningen av en splitter ny elbil, sier daglig leder Roar Eiken i Din Bolig AS.

Tekst: Majken Svorstøl  Foto/illustrasjon: Norgeshus Din Bolig AS

Prosjektet «Håmyra» er den største enkeltutbyggingen som noen gang er gjort i privat regi i Volda, og prosjekteringen har pågått i nærmere ti år.

Eiken er både stolt og glad over at de tar første spadetak før jul. De første boligene er beregnet innflyttingsklare høsten 2017.

Attraktivt boligområde
– Dette boligområdet er sentrumsnært og i umiddelbar nærhet til fjord og fjell i Volda. Håmyra er en utgangsåre til Voldas flotteste turterreng, og dermed attraktivt for mennesker i alle livsfaser, sier Eiken.

Fra Håmyra er det kort vei til butikk, skole, barnehage og sykehus, og man kan basere seg på kun kollektiv transport. – Man trenger ikke bil for å bosette seg her, mener den daglige lederen i Din Bolig AS. Nå tilbyr de 156 sørvendte boliger fra 70 til 124 m2, med 2 til 4 soverom. Boligene har livsløpsstandard, med heis i enhetene som ligger over bakkeplan.

– Boligenes standard muliggjør gunstig husbankfinansiering. I dag er renten godt under 2 %, og det ligger til rette for at pensjonister, småbarnsfamilier og også studenter som kan gå sammen, skulle finne seg en perle av en bolig i Håmyra, mener Eiken.

. Boligene har livsløpsstandard med heis i enhetene som ligger over bakkeplan.
Alle boligene har livsløpsstandard med heis i enhetene som ligger over bakkeplan.

Byggestart i november
Det første byggetrinnet på Håmyra blir en 600 meter lang samlevei fra Raudemyrsvegen til Håmyrselva.

– Det etableres først en kjørebru for videreføring av veien mot Engeset. Straks den er kjørbar, starter vi det første byggetrinnet for de 90 boligene som skal ligge på sørsiden av samleveien, forklarer Eiken.

Elbil i julegave
Din Bolig AS feirer litt ekstra når de setter i gang salget på Boligmessen. – Vi markerer salgsstart av Håmyra ved å gi bort en miljøvennlig elbil til en heldig boligkjøper, frister Eiken. Oddsene for å vinne bilen er gode.

– Alle som signerer kontrakt på Håmyra innen 20. desember, blir med i trekningen av en elbil av merket Peugot iON, ferdig til bruk. Det blir årets julegave, smiler han.

Vinn elbil: Alle som signerer kontrakt på Håmyra innen 20. desember, blir med i trekningen av en Peugot iON,
Vinn elbil: Alle som signerer kontrakt på Håmyra innen 20. desember, blir med i trekningen av en Peugot iON,

Flere spennende prosjekter
Din Bolig AS har flere boligprosjekter på gang, som Storfjord Allé på Flisnes.
– Området ligger nær alle fasiliteter og et stort friområde, med gåavstand til både Emblemsanden og Skråvika. Vi skal bygge 64 enheter, både leiligheter, rekkehus og eneboliger, og har lagt stor vekt på trivsel for alle, poengterer han.

– Vi gleder oss til å snakke med folk på boligjakt på messen, og der forteller vi mer om prosjektene våre, avslutter Eiken.