Bolig med fiskerett!


Er du på husjakt? Er du i tillegg friluftsmenneske som verdsetter god utsikt og elsker laksefiske? Da bør du lese videre.

Tekst: Majken Svorstøl
Illustrasjon: Tandem Reklame AS (Hustypen Hegra) og Geir Hermansen (Hegreneset m/fiskerett )

Husleverandøren Selbuhus leverer boliger til Trøndelagsområdet, og i sitt 90. driftsår produserer de omkring 35 boliger i året. – Vi har både tradisjonelle og moderne boliger samt nyheten Selbugarasjen, forteller arkitekt og salgssjef Heidi Kulseth. Alle deres leveranser er moduler som bygges i oppvarmet og tørr fabrikkhall, hvor produksjonsprosessen er både rask og trygg.

Hos Selbuhus kan du tilpasse huset etter tomtens utforming og dine egne ønsker, og du betaler ikke en krone før selve huset er overtatt. – Vi bistår deg gjennom hele byggeprosessen slik at du får en god opplevelse og et godt hjem, sier Kulseth.

Nå er hun og kollegene i Selbuhus aktuelle med et nytt boligprosjekt i Stjørdal kommune, hvor de tilbyr eneboliger ved elvebredden med unike fordeler.

Selvfisket laks utenfor stuedøra
På idylliske og sentrale Hegreneset, kun ti minutter utenfor Stjørdal sentrum og Trondheim Lufthavn Værnes, bygger Selbuhus syv boliger. Boligfeltet ligger nær idrett- og fritidsanlegg, skoler, barnehager og dagligvare, og i nabolaget finner du Hegra Sparebank Arena med en splitter ny kunstgressbane. I tillegg er det flotte turmuligheter i området.

– Alle de syv tomtene på Hegreneset er romslige med flott plassering på en høyde. Det betyr god utsikt til prosjektets unike ekstrafordel – nemlig fiskerett i Stjørdalselva, sier Kulseth. – En hel uke i året kan de som bosetter seg i feltet på Hegreneset rusle noen få meter ned til elva og bruke fiskeretten sin i Stjørdalselva som bugner av laks.

Med litt fiskelykke betyr det at man kan servere selvfisket, kortreist og fersk laks fanget rett utenfor stuedøra.

Mange valgmuligheter
Selbuhus har valgt ut seks hustyper som egner seg godt på tomtene.

– Hver av disse modellene kan tilpasses kjøpers ønsker, og det er flust av tilvalgs- og egeninnsatsmuligheter for de som ønsker det, forklarer arkitekten.

– Et tips er å innrede loftet selv, da dette leveres som råloft, og mange vil kanskje sette opp garasje med det samme, og da kan de velge blant våre fem lettmonterte modeller som passer hustypene perfekt, foreslår Kulseth.

Du får personlig visning
Alle hustypene som er foreslått til Hegreneset er også tilgjengelige for visning i nærområdet. – Er du interessert i en personlig visning er det bare å ta kontakt enten på messen eller på vårt kontor. Vi viser deg oppsatte modeller slik at det blir lettere å forestille seg hva som passer deg og dine, inviterer Kulseth.

Hustype Hegra er spesialtegnet for noen av tomtene på Hegreneset. Illustrasjon: Tandem Reklame AS
Hustype Hegra er spesialtegnet for noen av tomtene på Hegreneset. Ill.: Tandem Reklame AS

Og prisen? – På Hegreneset ligger prisen på kroner 2.890.000,- og oppover, avslutter Kulseth.