Blir det vinnerlykke for 3. gang i Telemark?


Hvert år arrangerer vi en stor messekonkurranse som går over vår- og høstsesongen. I hver by vi besøker, trekker vi delfinalister til den spennende hovedfinalen i Oslo med hus som hovedpremie. I både 2013 og 2014 kom husvinnerne fra Telemark!

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Marius Melsether

– Det må jo være en viss statistikk som har bidratt til ordtaket «alle gode ting er tre», sier Toril Hallan, prosjektleder for helgens Boligmesse i Skien Fritidspark.

I årets konkurranse, «Jakten på boligdrømmen», kan du stikke av med både hus og dobbelgarasje til en verdi av 1,3 millioner kroner fra husleverandøren Hedalm Anebyhus.

Hus fra Hedalm Anebyhus er en ettertraktet premie.
Premie i “Jakten på boligdrømmen”: Huset “Solstad” er en av premiene i årets messekonkurranse, i tillegg til en frittstående dobbelgarasje – begge levert av Hedalm Anebyhus.

Toril er spent på om også årets vinner befinner seg i Telemark. – Det kan nesten virke som det hviler en velsignelse over Telemark når det gjelder vinnerlykke, mener Toril, som synes det hadde vært veldig morsomt med et telemarksbasert hat-trick.

Vinnere fra Notodden og Skien
I 2013 kom vinneren av messekonkurransen fra Notodden, og i fjor kunne skiensmannen Lars Erik Seime juble da han vant et «Panorama»-hus fra Hedalm Anebyhus.

Her vant Lars Erik Seime et hus fra Hedalm Anebyhus på finalen i Boligmessekonkurransen 2014..
Vant hus i november 2014: Her prøver Lars Erik Seime nøkkelen som gjorde ham til vinneren av et hus fra Hedalm Anebyhus – modell “Panorama” – til en verdi av 1,3 millioner kroner. Salgssjef Tore Reite Larsen fra Hedalm Anebyhus (midten) og konferaniser Otto Robsahm følger spent med.

Signerer kontrakt på tomt på fredag
10 måneder etter at Seime vant huset, har han endelig funnet en tomt å bygge huset sitt på. – Jeg signerer faktisk kontrakten for tomten på fredag 9. oktober, sier han, og medgir at oppussingen av hans nåværende hus tar litt tid. – Det er litt vanskelig å motivere seg til oppussing ved siden av full jobb, men det må jo være i perfekt stand når jeg selger det!

Seime gleder seg til å få på plass huset han vant, og til helgen har han tenkt seg en tur på Boligmessen for å finne inspirasjon og kanskje litt oppussingsmotivasjon. – Og så må jeg jo registrere meg på årets messekonkurranse, det gikk jo så bra i fjor, ler han.