Alt til bad, gulv og uteplassen


Flisekompaniet i Mo i Rana er klare for Boligmessen i Mosjøen, og skal vise frem noe av det de kan tilby sine kunder i bygge- og oppussingmodus.

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Thomas Christensen

– Vi er totalleverandør til badet, har alt av flis og naturstein til inne og utebruk, i tillegg har vi verktøyet man trenger for å få jobben gjort, sier daglig leder Thomas Christensen.

Siden oppstarten i april i år, har Christensen og den øvrige betjeningen i Flisekompaniet på Mo i Rana hatt travle dager med å hjelpe sin stadig voksende kundeskare.

Med sitt store sortiment og brede kompetanseområde, får de henvendelser fra både privat- og proffmarkedet. Butikken på Mo kan skilte med kort leveringstid, og kundene kan velge om de vil hente varene selv, eller få det levert mot et kjøretillegg.

Naturstein ute og inne
Christensen og kollegene kan hjelpe til med det meste, og har blant annet et stort utvalg naturstein.
– I tillegg til leveranser til privatpersoner som frisker opp eller bygger hus og hytte, samarbeider vi dessuten med flere byggeprosjekter.

Betong og sementlook
Den daglige lederen forteller at flis selger bra i alle varianter. Akkurat nå går det mye av flis i betong- og sementlook.

– Vi selger alt av flis, i både store og små størrelser. Vi tar også med en utstilling med  ferdigimpregnerte betongfliser som måler 20 x 20 cm. Fargen og mønsteret er veldig spesielt, og den vil nok slå an, mener Christensen.

- Flisekompaniet i Mo i Rana har alt til badet - og mye mer, sier Thomas Christensen.
– Flisekompaniet i Mo i Rana har alt til badet – og mye mer, sier Thomas Christensen.

De stiller mannsterke på messen, og lover gode messepriser på fliser, baderomsmøbler, badekar, dusjløsninger og mye mer!

– Vi tar med oss flere hyller med vareprøver for å kunne inspirere de messebesøkende. Hos oss kan vi hjelpe alle som har prosjekter på gang, enten de skal i gang med baderommet, flislegge kjøkkenet, fornye gulvet, eller vurderer å bruke naturstein inne eller ute. Og proffene kan komme innom og få informasjon om vårt utvalg som passer spesielt for dem, inviterer Christensen avslutningsvis.