Har du Nordmøres styggeste kjøkken? Vinn gavekort på 50.000!


Boligmesse og HTH skal i forbindelse med årets messe i Braatthallen 9.-11.november kåre Nordmøres styggeste kjøkken. Vinneren stikker av med et gavekort på 50.000 kroner fra HTH Kjøkkenforum Kristiansund.

Tekst: Ida Save
Foto: HTH 

Har du et gammelt kjøkken som sårt trenger en overhaling? Nå har du mulighet til å få litt hjelp på veien! I forbindelse med helgens messe i Kristiansund setter vi i samarbeid med HTH i gang en konkurranse der vi skal kåre «Nordmøres styggeste kjøkken». Vinneren får et gavekort på 50.000 kroner som kan brukes på kjøkken fra HTH.

– Det er slett ikke umulig å få til et enkelt kjøkken for 50.000 kroner, men vi har et bredt sortiment, så det er selvfølgelig mange valgmuligheter, sier Lone Mogensen hos HTH Kjøkkenforum Kristiansund.

Del bilde av ditt kjøkken

HTH er initiativtaker for konkurransen, og Mogensen forteller at bakgrunnen er at de ønsker å finne noen som faktisk ønsker å pusse opp kjøkkenet sitt.

– Da får vi hjulpet noen som virkelig blir glade for premien, så alle som føler seg klare for et nytt kjøkken er velkomne til å delta. For å bli med i konkurransen må du sende et bilde av ditt kjøkken til ida@boligmesse.no eller dele et bilde av kjøkkenet ditt under konkurranseinnlegget på vår Facebook-side. Legg gjerne med noen ord om hvorfor akkurat du trenger et nytt kjøkken.

Viktig med planlegging

Mogensen har flere gode tips til de som ønsker å pusse opp kjøkkenet, og det viktigste er planleggingen.

– Ikke bare kast deg ut i det, men begynn i god tid med planleggingen. Kjøkkenet har for mange blitt et viktig rom som man bruker mye penger på. Det er også smart å be om profesjonell hjelp, vi hjelper til uten forpliktelser. Og er du usikker på om det blir behov for elektriker eller rørlegger, tar våre montører gjerne et uforpliktende hjemmebesøk.

Hun frister også med gode tilbud på helgens Boligmesse i Braatthallen.

– Det er sjeldent du får så gode tilbud som de dagene vi er på messe, så her er det muligheter for å gjøre noen skikkelige kupp.

Luftige løsninger

Når det gjelder trender ser Mogensen at det blir stadig mer farger på kjøkkenet, ikke bare det klassiske hvite.

– Det går også mye i at man ønsker å få kjøkkenet til å bli en del av resten av huset. Mange har åpne løsninger, og da vil man at det skal ha en sammenheng med for eksempel stue og spisestue. Luftige løsninger, gjerne uten overskap er også trendy nå, avslutter kjøkkeneksperten, som gleder seg til å se mange interessante bidrag i «Nordmøres styggeste kjøkken»-konkurransen.