Velvære på soverommet


Vi tilbringer en tredjedel av livet på soverommet. Et lunt og koselig rom med dempede farger og interiør gir en myk start og slutt på dagen. Sengen er soverommets naturlige midtpunkt. Velg en god seng med flott sengegavl, svalt sengetøy og vakre pynteputer, og du er godt på vei til en uthvilt tilværelse.

Møbelringen

Møbelringen forhandler senger fra Svane med IntelliGel® som gir deg en søvn du bare kan drømme om. Opplev Svane-senger på Boligmesse denne helgen. Her er noen av fordelene med IntelliGel®.
– Bevegelsesdemping for rolig søvn selv om den du sover med beveger seg.
– Trykkavlastning for god blodsirkulasjon og støtte der kroppen trenger det.
– Ventilasjon fjerner fukt og sørger for rett kroppstemperatur slik at du holder deg sval og tørr.

Eureka

Hos Eureka har de utviklet serien Drømmeland. Dette er en helhetlig sengekolleksjon av høy kvalitet som ikke går på kompromiss med deres mål om å tilby markedets beste priser. Det skal være enkelt å forstå forskjellene på de ulike modellene med både oppbygning, kvalitet og pris. Velg mellom tre kvalitetsnivåer: God, bedre og best og få 30 års garanti mot ramme- og fjærbrudd.

Tre tips til bedre søvn (i tillegg til en god seng)

– Vær aktiv: Aktivitet og trening gir ny energi til muskler og hjerne. Når vi trener jobber vi også mentalt. Tanker man kverner på forsvinner. En avslappet hjerne bidrar til god søvn.
– Unngå skjermbruk én time før leggetid: Det blå lyset fra elektroniske skjermer forstyrrer søvnen fordi det har samme bølgelengde som dagslys – og vi blir mer våkne.
– Stå opp til et fast tidspunkt: Oppretthold kroppens biologiske klokke. Da blir vi trøtte når vi skal legge oss, og sover når vi trenger det.

På Boligmesse kan du se og prøveligge et bredt utvalg senger. Møbelringen viser også sofagrupper fra norske Hjellegjerde og Eureka har et godt utvalg forskjellige møbelmiljøer på sin stand. Få både eksperthjelp og gode messetilbud i Storhall Karmøy.

 

 

Bearbeidet tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Hovedbilde – Ekornes. Innfelt bilde – Eureka