Vårens trender fra Bohus


Ifølge Jon Myklatun fra Bohus Forus er den største trenden for 2019 at vi ønsker å skape et personlig og unikt hjem.

Tekst: Ida Save
Foto: Bohus

– Stadig flere vil roe ned, logge av og fokusere på ekte opplevelser fremfor sosiale medier. I en travel hverdag ønsker vi oss hygge og kos, og vi vil komme hjem til et varmt og godt hjem der vi virkelig kan kose oss.

Vår- og sommersortimentet hos Bohus er i år delt opp i fire ulike kolleksjoner:

Etnic Vibes

Den rustikke stilen som tidligere har vært preget av mørke detaljer lyses opp, og interiøret vil ha en koloni/safari-feel med etniske elementer. Vi drar inn lysere elementer i tre og kombinerer dette med andre naturmaterialer, tekstiler og metall. Her finner du strikkede pledd og puter, ryer, dusker og frynser.

Bare Nordic

Denne kolleksjonen er vårens nordiske kolleksjon. Rene linjer og blåtonene spiller en stor rolle sammen med elementer av gul og grønn. Grønne planter, potter og pidestaller er tidsriktige detaljer her. Stansede overflater på potter, treben, betong med pusset overflate, kork og tre, kurv, keramikk, glass og bambus er noen av hovedmaterialene vi finner i denne kolleksjonen.

Summer Blush

Her kommer sommerfargene frem. Blushtoner, mintgrønn og varme metaller som messing. Lyse minttoner tilfører friskhet til de litt tyngre bordeauxfargene. Her finner vi runde former, blomstermønster, blokktrykk, blekede fargetoner, farget glass, metall, marmor og terazzo.

Hot Summer

Sommeren skal være full av farger og liv. Her leker vi med interiøret og får virkelig følelsen av late sommerdager. Pelikaner, ananas, kaktus og tropiske mønstre mikses her sammen med ensfargede litt sterke farger.