Unike hytter og badstuer


Er du på utkikk etter ditt egne lille fristed? Da er det godt mulig at de igloformede hyttene og badstuene til Igucraft er noe for deg.

Portabo er norsk leverandør av Iglucraft, og på messen i Drammen 25.-27. oktober finner du Birger Johansen utenfor hallen, der han skal vise frem en portabel hytte og en portabel badstue, også kalt Igluhut og Iglusauna.

Det mest unike med produktene fra Iglucraft er kanskje designet, som minner om en iglo. Målet med designet er at produktene skal kunne passe inn både i urbane settinger og langt inn i villmarken. Innvendig er det meste av topp moderne standard.

– Badstuen benytter seg av helt ny teknologi, og alle hyttene har opplegg for både strøm og rennende vann, både varmt og kaldt, sier Johansen, som legger til at de har hytter for alt fra en enkeltperson til større familier.

– Vår minste hytte har kun et kjøkken med spiseplass og en dobbeltseng, mens vår største familiehytte kan romme hele familien. Kom gjerne innom oss på helgens messe for mer informasjon og muligheten til å finne ut hvilken hytte som passer ditt behov, avslutter Johansen.