Stort og vakkert


Marmor og marmorlook er trendy, og innovative italienere har skapt fliser i marmorlook som gir interiørarkitektene hakeslipp. – Den perfekte marmorflisen overgår naturen i både estetikk og holdbarhet, sier Christian Luzio i Bella Fliser.

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Produsenten

Marmor er et levende naturmateriale. Ekte vare har sin egen sjarm, og fra naturens side er det store variasjoner i marmorens nyanser og årer, avhengig av hvor i fjellet steinen er tatt ut.

– Marmor er en utrolig vakker, men knapp ressurs i naturen, og derfor er fliser i mange tilfeller et meget godt alternativ, forklarer Luzio. – Fliser overgår marmor når det gjelder slitestyrke, holdbarhet, vekt og motstand mot syrer.

Trendy med store formater
Luzio og hans to partnere driver Bella Studio i Bygdøy Allé og Bella Fliser på Lierstranda. De siste tre årene har familiebedriften satset stort på å bli en av Skandinavias fremste innen flis. – Vi er trendsettere i bransjen, og har kanskje det mest spennende utvalget i Skandinavia, smiler han.

- Vi har fliser som måler 1,5 m x 3 m. Interiørarkitektene elsker dem, sier Christian Luzio.
– Vi har fliser som måler 1,5 m x 3 m. Interiørarkitektene elsker dem, sier Christian Luzio.

Trenden nå er at folk tenker stort når de skal innrede badene sine.

“Jo, større, jo bedre!”

– Nå er det store formater som gjelder når folk velger flis, og de er gjerne inspirert av både spa og mer industriell look, forteller Luzio videre.

– Vi har fliser som måler 1,5 m x 3 m. Interiørarkitektene vi samarbeider med, elsker dem. Jo, større, jo bedre! Etterspørselen er stor, og håndverkerne våre har vært i Italia for å lære seg å legge storformatflisene.

Inspirerende nyheter på messen
Besøker du Bella Fliser på Lierstranda, kan du vandre omkring og bli inspirert av den 300 m2 store utstillingen. På årets Boligmesse er de på plass med inspirasjon og ideer til drømmebadet.

– Kom og se vårt store utvalg av vakre storformatfliser og unike baderomsinnredninger som ikke alle andre har, frister Luzio, som gleder seg til å gi de besøkende råd om kombinasjoner, design og produktvalg.

- Vi hjelper deg med å velge riktig stil til badet, sier Christian Luzio.
– Vi hjelper deg med å velge riktig stil til badet, sier Christian Luzio.

 

Bella Fliser har også en nyhet til uterommet.

– Vi har fått inn flotte fliser til utebruk. De er dobbelt så tykke og sitter på føtter. Dermed er de raskere å legge, og man unngår frostspreng. Her har innovative, italienske flisprodusenter skapt produkter som løser de problematiske værutfordringene i Norge, avslutter han.

Nyhet til uterommet: - Flisene er dobbelt så tykke, så man unngår frostspreng. I tillegg sitter de på føtter, som gjør dem enklere å legge. En innovativ løsning på de problematiske værutfordringene i Norge, sier Christian Luzio.
Nyhet til uterommet: – Flisene er dobbelt så tykke, så man unngår frostspreng. I tillegg sitter de på føtter, som gjør dem enklere å legge. En innovativ løsning på de problematiske værutfordringene i Norge, sier Christian Luzio.