Satser på Sunnmøre


Norgeshus Din Bolig har stor aktivitet om dagen, og er snart klare for å bygge 156 nye boliger i Volda.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Norgeshus Din Bolig

– Prosjektet «Håmyra» er godkjent av kommunen, og er den største enkeltutbyggingen som noen gang er gjort i området, forteller salgsansvarlig Stefan Giske i Norgeshus Din Bolig.

Full fart i Ålesund
Firmaet har flere nye områder på planstadiet også i Ålesund, deriblant Kolbeingarden og Åse-Nord-prosjektet på Åsestranda og Gjerde i Spjelkavik. – På både Emblem og Flisneset er byggingen allerede i full gang, sier Giske, som gleder seg over at bygginga skyter fart. – På Emblem, nærmere bestemt Storhaugen Vest, er vi i gang med de to siste husene, forteller han videre, og tipser om at begge har flott beliggenhet i enden av en blindvei. – Perfekt plassering for småbarnsfamilier som vil få kort vei til både skole, butikk og naturopplevelser.

Nærmere Moa, på Flisneset, er firmaet i gang med bygging av 64 boliger.
– Her har vi både eneboliger, rekkehus og leiligheter i lavblokker, opplyser Giske, som regner med stor aktivitet og mye salg i tiden framover.

Norgeshus Din Bolig er aktuell på Boligmesse n i Sparebanken Møre Arena i Ålesund 18. - 20. september.
Salgsansvarlig Stefan Giske gleder seg over travle dager og stor byggeaktivitet om dagen.

Boliger for alle behov
Norgeshus Din Bolig har tatt høyde for ulike boligbehov, og har prosjekter de mener skal passe for enhver smak.
Giske trekker fram Kolbeingården, som han synes blir et spennende prosjekt med hele 32 leiligheter.
– Området er sentralt plassert og vi regner med stor interesse for dette prosjektet når det nærmer seg oppstart. Dette vil være leiligheter som passer både for førstegangsetablerere, små barnefamilier og eldre, sier han. I samme område ligger Åse-Nord-prosjektet, og her trekker Giske frem den gunstige plasseringen, høyt oppe i siden mot Åsemulen med flott utsikt over fjorden. Han er sikker på at dette blir spesielt attraktive boliger fordi de har øyeblikkelig nærhet til både Moa og sykehuset. – Vi har allerede nå stor interesse på toppleilighetene, så her kan det lønne seg å være tidlig ute, sier han.

Høy aktivitet
Giske kan fortelle at det er veldig høy aktivitet for Norgeshus Din Bolig om dagen, og at de har flere andre planlagte og oppstartede prosjekt, – I Langevåg sentrum skal vi starte på en ny 4-mannsbolig, og i Ørsta har vi startet byggingen av Engeset Panorama, en 3-etasjes boligblokk med 27 leiligheter med passivhusstandard, ramser Giske opp fornøyd. – Alt dette kommer i tillegg til at vi fortsatt tilbyr boliger i Osmarka og på Øvre Mo.

Spennende tider
Din Bolig har utvidet staben de siste årene, og tar sikte på at de om kort tid er en av Midt-Norges største forhandlere av nye boliger. – Vi håper mange har anledning til å besøke oss på messa, der vil vi presentere både oppstartede og fremtidige prosjekt, avslutter Giske.