OFYR og flamme


Er du glad i å samle venner og familie til uteselskap – uansett årstid? Nå kan du skape god stemning, lage god mat og nyte flammene og varmen fra brennende vedkubber samtidig. Sjekk ut OFYR på Boligmessen.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: OFYR

– Vi gleder oss til å vise vise hvordan Norgesnyheten OFYR bringer folk nærmere hverandre, sier Amarinder Paul Singh, importør av OFYR.

Varme, flammer, mat, folk, god stemning – det er ordene den norske importøren bruker for å best beskrive den nederlandske design-vedgrillen OFYR. Han forteller at den enkle, stilige designen faller i smak hos de fleste, og at vedgrillen dekker flere ulike behov for å oppnå vellykket, utendørs matlaging.

God mottakelse hos publikum
I august demonstrerte Amarinder og kollegene OFYR for første gang i Norge under matfestivalen Gatesmak på Sukkerbiten i Oslo. Det ble en kjempesuksess.

– Vi fyrte opp noen gode vedkubber, og da grillen var klar, lagde fire dyktige latin-amerikanske kokker nydelig mat på de flotte vedgrillene våre. Responsen var overveldende, og de desidert lengste køene var foran vår OFYR, forteller Amarinder entusiastisk.

Under Norgeslanseringen på Boligmessen i Telenor Arena i september, var OFYR det første de over 16.600 besøkende så da de kom, og nyheten ble godt mottatt.

Varter opp med smakebiter
Nå er teamet klare for salg og demonstrasjon av OFYR på Boligmessen. Vedgrillen fyres opp utenfor messeinngangen, og importøren vet av erfaring at mange vil stoppe opp for en prat.

“Alt skjer foran deg, helt åpent.”

– Dette er en unik måte å lage mat på. Alt skjer foran deg, helt åpent. Det spennende designet er et blikkfang i seg selv, samtidig som varmen som avgis og duftene som oppstår skaper en forventingsfull og glad stemning, smiler han.

Klar på 1 – 2 – 3
OFYR passer like bra hjemme i hagen som på hytta ved sjøen eller på fjellet, og kan brukes hele året. Er du av den impulsive sorten som ikke orker å vente lenge på verken levering eller montering, kan Amarinder fortelle at de har mange på lager, og står klare til å levere meget rask for de som bestiller under messehelgen.

Dette er OFYR

  • 100 % vedlikeholdsfri – kan stå utildekket ute hele året.
  • Unik måte å lage mat på – stek rett på platetoppen, eller kok en gryterett.
  • 1 meter høy – perfekt arbeidshøyde.
  • Supert samlingspunkt – kokeplate og varmekilde i ett.
  • Spennende design i en rustet overflate – passer for alle, uansett stil og smak.
  • 3 deler – enkel montering – fyr opp 5 minutter etter levering.
  • Ferdig oppvarmet på 25 minutter – og varmen varer lenge.
  • Platetopp og bålfat blir varmt – sokkelen blir kun lunken.