Ny, norsk design til uterommet


Nordmenns teft for design og god funksjonalitet har også nådd uterommet. Norske MOOSE design har spesialisert seg på funksjonelle designprodukter til utebruk. På helgens Boligmesse i Drammenshallen viser de frem nyheten MOOSE BOX i stål som du kan innrede som badstue, hytte, hagestue eller kontor.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: MOOSE design

For mindre enn to måneder siden satt designer og daglig leder Stig H. Erlandsen i Moose design i Egersund og tegnet MOOSE BOX’en. Boksen er allerede lansert for publikum.

– Vi har fått veldig god mottakelse, og er i gang med produksjon og leveranser, forteller Erlandsen fornøyd.

Norsk og ny på markedet
– Dette er et rent kunstverk for uterommet ditt, og passer godt sammen med våre andre produkter i samme stil, sier han, og viser til sortimentet av egendesignede hagemøbler, blomsterkasser, lykter og utepeiser, alt produsert i fabrikken på Egersund.

Den unike boksen kan settes opp i hagen hjemme eller på hytta, og er både fullisolert og vedlikeholdsfri. Ytterveggene i Cor-Ten stål har en rustet finish, og boksen forøvrig har detaljer i tre og glass.

– Du kan enkelt oppgradere og tilpasse boksen med både kjøkkenløsning og toalett – det er kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den til, avslutter Erlandsen.