Nyheter

Ny, norsk design til uterommet


Nordmenns teft for design og god funksjonalitet har også nådd uterommet. Norske MOOSE design har spesialisert seg på funksjonelle designprodukter til utebruk. På helgens Boligmesse i Drammenshallen viser de frem nyheten MOOSE BOX i stål som du kan innrede som badstue, hytte, hagestue eller kontor.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: MOOSE design

For mindre enn to måneder siden satt designer og daglig leder Stig H. Erlandsen i Moose design i Egersund og tegnet MOOSE BOX’en. Boksen er allerede lansert for publikum.

– Vi har fått veldig god mottakelse, og er i gang med produksjon og leveranser, forteller Erlandsen fornøyd.

Norsk og ny på markedet
– Dette er et rent kunstverk for uterommet ditt, og passer godt sammen med våre andre produkter i samme stil, sier han, og viser til sortimentet av egendesignede hagemøbler, blomsterkasser, lykter og utepeiser, alt produsert i fabrikken på Egersund.

Den unike boksen kan settes opp i hagen hjemme eller på hytta, og er både fullisolert og vedlikeholdsfri. Ytterveggene i Cor-Ten stål har en rustet finish, og boksen forøvrig har detaljer i tre og glass.

– Du kan enkelt oppgradere og tilpasse boksen med både kjøkkenløsning og toalett – det er kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den til, avslutter Erlandsen.