Møbler og interiørstyling på Boligmesse


Denne helgen kan du hente inspirasjon og besøke standene til flere lokale møbelaktører i Vikingskipet. Benytt anledningen til å få den aller beste veiledningen, og gjør noen skikkelige messekupp.

Kundetilpasning og service

Om du er ute etter møbler du ikke finner i kjedebutikkene, er Helset Møbler stedet for deg. Den frittstående butikken, etablert i 1955, er den eldste møbelbutikken i innlandet. Morten Helset og kona Anne-Maren driver butikk i Hamar og på Flisa, og både datter og sønn er involvert som fjerde generasjon. Snakk om tradisjonsrik virksomhet.

Foto: Englesson

Helset møbler står for kvalitet, lokal tilpasning og kundeservice. De er på trendene og har konkurransedyktige priser. Hos Helset Møbler er det tid til å slå av en prat, og Anne-Maren som er interiørdesigner, tar gjerne oppdrag fra A til Å i innredningsprosjekter. Fri levering i regionen ved handel over kr 8000,-. På Boligmesse kan du oppleve god kunnskap og knallgode priser på Wonderland senger, originale persiske tepper i samarbeid m/Galleri 101, hagemøbler og BD-møbler (finske kvalitetsmøbler i hud).

Møbelkvalitet i tre generasjoner

Anders Ruen driver den familieeide møbelbutikken i Raufoss, i tillegg til Møbelringen Lillehammer og Jessheim. Til Vikingskipet kommer Møbelringen sammen med Ekornes Svane og viser kvalitetssenger som er bygget opp med blant annet det patenterte madrassystemet IntelliGel®. Systemet demper bevegelser og gir riktig trykkavlastning som sikrer god blodsirkulasjon. IntelliGel® har også ventilasjonsegenskaper som fjerner fukt og sørger for rett kroppstemperatur hele natten. En god natts søvn er viktig for både kropp og sjel.

Foto: Ekornes Svane

Sengene produseres på Fetsund, så her er det virkelig snakk om kortreiste møbler! Anders lover personlig veiledning. Siden Møbelringen Ruen feirer 50-års jubileum i år, blir det knallgode messetilbud til de som besøker standen deres under Boligmesse.

Boligstyling og møbelpakker

Foruten boligstyling ved salg av hus og hytter, tilbyr Gry Vangen og teamet hennes i Maximera Boligstyling interiørveiledning og møbelpakker til privatpersoner både hjemme og på hytta. Gry forteller at interessen for interiør har økt, spesielt under pandemien hvor vi var mye hjemme.

Foto: Maximera Boligstyling

Maximera Boligstyling har syv ansatte, hvorav fem interiørstylister. Møbelbutikken er åpen torsdag-lørdag, men de ansatte er tilgjengelige for interiøroppdrag hele uken. Lager i Norge sikrer kort leveringstid, og det verdsetter kundene. Snart åpner Maximera Home som blir en second hand outlet-sone i butikken. Der kan kundene kjøpe møbler og interiør brukt i boligstyling, til en hyggelig pris. Gry ønsker alle besøkende velkommen innom standen under Boligmesse for en prat om muligheter.

Foto: Maximera Boligstyling

Bærekraftige løsninger i hjemmet

Ikea fokuserer på hvordan folk kan leve mer bærekraftig hjemme. Det er enklere og rimeligere enn noen gang, ifølge dem. Hos Ikea elsker de interiørdesign, og interiørdesignere og konsulenter tilbyr hjelp og kompetanse for å finne de beste løsningene både hjemme og på hytta.

Foto: Ikea

Er det noe Ikea er kjent for, så er det komplette og stemningsfulle interiørløsninger. Hos dem finner du alt du trenger til alle rom. Møt Ikea på Boligmesse, og sjekk hva de kan tilby av veiledning og bærekraftige løsninger for deg.

 

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Produsentene
Hovedfoto: Englesson