Fargerike Hamar


Har du planer om å pusse opp ute eller inne? Da bør du legge turen innom standen til Fargerike Hamar på Boligmesse i Vikingskipet. Standen deres blir delt inn i tre spennende soner: Produkter, interiørog fargekonsultasjon og aktiviteter.

Produkter

Opplev et rikt utvalg av hva Fargerike Hamar tilbyr av produkter for diverse prosjekter i boligen. På messen vil de blant annet vise et bredt utvalg gulv og solskjerming. Og har du spørsmål knyttet til utvendig maling, beis og olje, er dette sonen for deg. Her vil du få god faglig veiledning.

Interiør- og fargekonsultasjon

Hent inspirasjon til dine prosjekter og snakk med Fargerikes egen interiørkonsulent som vil svare på spørsmål. Få med deg siste nytt innen maling, tapet og tekstiler som gardiner, puter og pledd. I tillegg tar de med lamper og interiørvarer som er med på å skape en helhetlig atmosfære hjemme hos deg. Du finner garantert årets farge og det siste innen materialvalg her!

Aktiviteter

Har du noen gang lurt på hvordan man legger mikrosement – og hva fordelene er? På Boligmesse får du demonstrert hvordan du kan legge mikrosement hjemme hos deg. Og om du ikke vil eller kan gjøre det selv, formidler Fargerike dyktige håndverkere som hjelper deg med jobben.

 

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Fargerike Hamar