Bli utstiller!

Messekonkurransen

Bli med i messekonkurransen 2023!

Ditt styggeste rom

Tre vinnere får premieverdier for mer enn

kr 350 000,-

Vi arrangerer 18 boligmesser i 2023. En finalist fra hver messe blir med i finalen i november. Tre av disse vinner en oppussingspakke fra våre sponsorer.

HAND Circle

Vilkår og betingelser for deltakelse i Boligmesse-konkurransen 2023

De besøkende på Boligmesse deltar ved å registrere seg og laste opp et bilde av sitt styggeste rom i en privat bolig. En husstand kan nominere maksimalt ett rom i konkurransen gjennom året. Alle typer rom i en bolig kan nomineres, og konkurransen omfatter også rom i private fritidsboliger. Det samme gjelder et definert uteareal, som en balkong, terrasseplatting eller hagestue. Aldersgrense 18 år. Ved å delta i konkurransen, godtar du at vi bruker dine

kontaktopplysninger til å kontakte deg om du vinner, samt å invitere deg til fremtidige boligmesser i ditt område. Du godtar også at vi fritt kan bruke bildemateriale du har registret i konkurransen. Vinnerne forplikter seg til å stille opp på bilde for CF eller ved eventuelle henvendelser fra press.
Ansatte i Compass Fairs (CF), personell og bedrifter engasjert av CF og messens utstillere m/standpersonell kan ikke delta i konkurransen.

Pusse opp?

VINN

oppussingspakke