– Med oss blir oppussingen enklere


– Vi har gledet oss enormt til å være med på Boligmesse. To av våre varehus står sammen på stand, og vi vil vise at det er enklere å si «ja» når det er lave priser, sier Emilie Alice Dyb-Waagan. 

Mange ser på det å pusse opp som pes. Vi vet kanskje ikke helt hvordan ting skal gjøres og hva vi trenger, og i tillegg blir det rotete og tar tid. 

– Ofte er det også uforutsette kostnader involvert. Vi i Obs Bygg får ikke løst alle disse utfordringene, men vi håper vi kan være enige om at det er lettere å pusse opp når du kan gjøre det til lave priser, sier Emilie Alice. 

Hun er assisterende varehussjef ved Obs Bygg Digernes. 

ET HØYDEPUNKT: Varehussjef Ronny Tverdal og assisterende varehussjef Emilie Alice Dyb-Waagan på Obs Bygg Digernes har gledet seg lenge til Boligmesse.

Alt du trenger på ett sted

Boligmesse blir som en forlengelse av det daglige arbeidet for dem som jobber på Obs Bygg. På messen rettes fokuset mot kundene, og dette jobber de også med i varehusene. 

– I våre store byggevarehus finner du alt du trenger av kjente «gjør det selv»-merkevarer. Vi har det du trenger enten det er snakk ting til hus og hage eller små og store byggeprosjekter, sier hun. 

Med seg på stand har de en rekke leverandører, som kan hjelpe kundene og messepublikum med å gjøre oppussingen litt enklere. Du får blant annet møte representanter fra Nate vinduer, Harmonie, Metabo, Pergo gulv og Infra maling.

– Vi gleder oss til å møte både gamle og nye kunder. Sammen med våre flotte leverandører kan vi gi deg veiledning og råd til dine prosjektere, sier hun. 

Nå vil vi fikse innendørs

Prosjektene i og rundt hjemmet endrer seg gjerne litt med årstiden. Når det blir varmt i luften, får de fleste av oss lyst til å fikse litt ute. Gjerder, pergolaer og terrasser er gjerne prosjekter vi setter i gang med da. 

– På høsten merker vi at fokuset er på inneklima og strømsparing er høyt. Det blir kaldere tider, og kundene våre tenker mye på hvordan de kan holde varmen inne ved hjelp av ulike varmekilder og etterisolering, sier Emilie Alice. 

Det er også mange som finner frem maling og pensel for å friske opp litt inne. Gjerne i høstens nye trendfarger. 

– Vi merker godt at tiden flytter seg fra lange, lyse sommerkvelder utendørs til varme og hygge innendørs, sier hun. 

Emilie Alice lover også hode messetilbud, og ser frem til å møte akkurat deg på stand.