Interiør: – Vi finner løsningen du er ute etter!


Fordelt over to etasjer i sine lokaler på Gjøvik, kan KiiL InteriørDesign AS friste med hele 1000 m2 fylt opp av norske og verdensledende designmerker innen møbler, interiør, belysning og tekstiler. Nå tar de med seg sin ekspertise til Boligmessen på Hamar 8. – 10. april. Der skal de løfte frem spennende design, og inspirere kundene til å utforme hjemmene sine så de blir 100 % fornøyd.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Produsentene

De ansatte på KiiL InteriørDesign har alle en genuin interesse for sitt fag, og årlig utfører de mange omfattende oppdrag for både næringsliv, private hjem og hytter. – Hos oss får alle det fokuset de fortjener, og vi har både kunnskapen som behøves og iveren etter å gjøre alle kundene våre fornøyde, sier daglig leder og interiørdesigner Katrine Dahl.

KiiL InteriørDesign viser frem stilsikre hagemøbler fra Slettvoll.
KiiL InteriørDesign viser frem stilsikre hagemøbler fra Slettvoll.

Finn den riktige følelsen
Katrine og kollegene er opptatt av at kundene skal få den riktige følelsen når de utformer hjemmet sitt, eller andre prosjekter de skal i gang med. – Å kjøpe et designprodukt er ikke bare en anskaffelse, det er en følelse, sier hun. – Det vi ønsker å oppnå, er at kundene som vil investere litt ekstra, får en egen opplevelse som gjør dem 100 % tilfredse med valgene de gjør. Vi hjelper selvfølgelig alle fra A til Å hvis ønskelig, og kan bidra med alt fra utforming til levering og montering, understreker hun.

– Vi kan være din rådgiver, inspirator og montør – det velger du selv, enten du vil ha den perfekte belysningen eller ønsker hjelp til fargesetting og valg av riktige møbler og tekstiler, sier Katrine, som kan vise deg flere forskjellige måter å løfte uttrykket i interiørprosjektet du skal i gang med. Hele gjengen i KiiL InteriørDesign er til enhver tid fullt oppdatert, og klare til å bistå med sin faglige kompetanse. – Vi finner alltid den optimale løsningen sammen med kunden, og kan skaffe det aller meste, lover Katrine, som har en rekke kjente leverandører av kvalitetsprodukter i sin portefølje.

Stolen "Ægget" er designet av Arne Jacobsen, og er en verdenskjent klassiker.
Stolen “Ægget” er designet av Arne Jacobsen, og er en verdenskjent klassiker.

Utemøbler og designikon
På Boligmessen skal Katrine og kollegene blant annet vise messepublikum et utvalg av årets nye utemøbler fra norske Slettvoll. – Vi hjelper kundene mer enn gjerne til å sette et preg på uteplassen, slik at de kan nyte de late sommerdagene som kommer, sier Katrine, og lover mye fint å velge mellom. – Kom og se forskjellige modeller i ulike materialer som bærekraftig plantasjeteak, flett og betong, her blir det noe for enhver smak, tipser Katrine. – Som ekstra inspirasjon tar vi med oss noen kjente klassikere, som «Ægget» av Arne Jacobsen. Den ble opprinnelig designet til SAS hotellet i København i 1958 (Radisson Blu Royal hotel), og er i dag et av verdens mest ikoniske møbler, avslutter hun.

Om KiiL InteriørDesign AS, Gjøvik

«Vi finner løsningen kunden er ute etter».

– Erfarne interiørdesignere hjelper deg med uttegning og møblering.
– Alt av møbler, interiør, belysning, tepper, tekstiler, solskjerming og spesialmøbler.
– Stort utvalg fra mange leverandører..
– Egen systue.