Gode råd fra interiørdesigneren


Skal du innrede et nytt hjem, eller ønsker du kanskje bare litt forandring i stua? Kiil hjelper deg med både lekkert interiør og gode råd.

Tekst: Ida Save • Foto: Produsent

Kiil har siden oppstarten i 1994 hatt ett mål for øyet: Å skape unike miljøer gjennom å løfte frem utsøkt og spennende design.

– I dag har vi avdelinger både i Gjøvik, Oslo og Tromsø, og vi står ansvarlig for en mengde store leveranser og prosjekter for alt fra hoteller og restauranter til privatpersoner. I Tromsø står vi blant annet bak Clarion-hotellet The Edge, og vi har flere spennende prosjekter på gang i Nordland, Troms og Finnmark, forteller Frank Kiil, som sammen med Jo Gulbrandsen eier Kiil.

I Nord-Norge har Kiil franchiserettigheter på Slettvold, ved siden av å selge møbler fra ere av de store, internasjonale designerne. Den siste tiden har de også begynt produksjon av en del egen- designede møbler. I butikkene jobber kunnskapsrike interiør- designere som gjerne bidrar, enten du ønsker ny sofa eller skal møblere et helt hus.

I november kommer Kiil til både På messen i Tromsø stiller Kiil med både møbler og gode råd.

– Vi tar med oss en liten bredde av det vi har å tilby. Noen av produktene blir det også knallgode messepriser på. Og trenger du råd til hvordan du skal møblere hjemme, er det bare å ta med bilder og tegninger, så skal vi hjelpe til så godt vi kan, avslutter Kiil.

Ekspertens råd:

“Less is more” var det en gang en klok dame kalt Coco Chanel som sa. Og det har jeg tatt til meg. Gjør det enkelt! Bruk tidløse farger på gulv, vegger, tak og møblering, så kan du pynte opp med vaser, bilder, pledd og puter. Legg til noen planter som skaper liv, og sørg for god belysning, så har du kommet langt.