Fremtidsrettet og miljøvennlig byggefirma– Bruk oss, så får du jobben gjort av seriøse, dyktige og oppdaterte håndverkere, sier tyske André Czelusta, tømrer- og taktekkermester i byggefirmaet Lignatec AS.

 

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Lignatec AS

Med en byggmester, tre tømrere og en ingeniør i stallen, tilbyr byggefirmaet Lignatec AS alt innen tømrertjenester, oppussing og taktekking.  De benytter og er utvalgt leverandør og servicepartner innen fremtidsrettede og miljøvennlige produkter som massivtre, solcelletakstein og celluloseisolasjon for innblåsning. Bygningselementene de leverer i massivtre, er blant annet godkjent for bruk i bygg som miljøsertifiseres etter strenge krav (Breeam Nor).

– Vi har høy faglig kompetanse innen fremtidsrettede og miljøvennlige bygg og byggetekniker, og er langt fremme innen digitalisering,  sier Czelusta.

Det er en fordel både for kunden og for håndverkerne. Ved å bruke digitale BIM-verktøy i hele byggeprosessen, får de god kontroll og nøyaktige målinger underveis. – Vi utfører arbeid av høy kvalitet, er raske og effektive, og prisen blir som avtalt, understreker han.

Med en byggmester, tre tømrere og en ingeniør i stallen, tilbyr byggefirmaet Lignatec AS alt innen tømrertjenester, oppussing og taktekking.
Med en byggmester, tre tømrere og en ingeniør i stallen, tilbyr byggefirmaet Lignatec AS alt innen tømrertjenester, oppussing og taktekking.

Demonstrerer celluloseisolasjon
På Boligmessen i Kristiansand skal de blant annet demonstrere innblåsing av celluloseisolasjon, og fortelle mer om fordelene du får ved å velge innovative løsninger som energibesparende solcelletakstein eller å bygge med massivtre.