Forbered sommeren hos Obs Bygg


Etter en dårlig sommer i fjor, har butikksjef Bjørn Tore Aas hos Obs Bygg Bodø tro på en god sommersesong i år. Nå forbereder han seg på storinnrykk til Obs Bygg sin stand på Boligmesse.

Tekst: Ida Save
Foto: Obs Bygg

– Det med været er viktig, og i fjor var det en veldig dårlig sommer. Men denne sommersesongen har jeg stor tro på. For eksempel var det omtrent umulig å få malt utvendig i fjor, derfor tror jeg vi får et positivt etterslep på dette i år, fordi mange har mye de skal ta igjen, sier butikksjef hos Obs Bygg Bodø, Bjørn Tore Aas.

På messen i Bodø 3.-5. mai har han slått til med en stand på hele 100 kvadratmeter. Standen skal deles opp i flere mindre stands, og målet er å vise fram det brede utvalget til butikken.

– Vi skal ha stands med alt fra elektroverktøy og griller til gulv, hvitevarer, hagemøbler, maling, hytteprodukter, belegningsstein, anneks og redskapsboder – for å nevne noe. Det blir mange gode tilbud og flere av leverandørene sender egne representanter til messen, så de besøkende skal få svar på det de lurer på om både hus, hage og oppussing, frister Aas.

Dører, vinduer og gulv

Butikksjefen lover en enda bedre stand enn i fjor, og frister blant annet med nye leverandører.

– Vi bygger på fjorårets erfaringer, og setter opp en enda finere utstilling. Vi har også med oss flere dører og vinduer fra Harmoni, og kan love veldig gode tilbud spesielt på ytterdører. Innen gulv har vi med oss Pergo, som er en stor leverandør for oss. De har med seg egne folk, og også her blir det gode tilbud. Vi ser fram til å vise enda mer bredde innen gulv, som jo er aktuelt hele året og derfor en stor varegruppe for oss.

Alle mann på dekk

Aas forventer full fart i både butikk og på stand gjennom hele helgen. Derfor har han kalt inn så godt som alle ansatte på jobb.

– Butikken vår ligger kun to minutter unna Nordlandshallen, så vi har en fordel i å kunne henvise folk til butikken dersom det er ting vi ikke har med oss på messa. Derfor er vi forberedt på å jobbe litt ekstra også i butikken, så jeg har sagt at ingen får fri denne helgen, humrer butikksjefen.

Han legger til at Obs Bygg ikke retter seg mot proffmarkedet, men vanlige folk som ønsker å gjøre ting selv hjemme.

– Vi pleier å si at vi er Norges største byggevarekjede for «den vanlige mannen i gata». Det vi selger er i gjør det selv-segmentet, og hos oss
skal du alltid få kjente merkevarer til lave priser.