Endre vinduene med et klikk


Med et enkelt klikk på mobilen kan man med den digitale vindusfolien Sonte Film endre vinduet fra klart til frostet.

Tekst: Ida Save   Foto: Bernard Kwan (Sonte Film ltd.)

Det relativt nye produktet Sonte Film er et av produktene Glassmester 1 vil vise fram når de kommer til Boligmesse på Telenor Arena.

– Med denne løsningen kan du trykke på en knapp, og så skifter vinduet for eksempel fra klart til frostet. Men det er flere muligheter, og man kan også skifte farge på vinduet, forteller Camilla Otterlei hos Glassmester 1.

Styres digitalt

Sonte Film er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparente til ikke-transparente når man påfører elektrisk strøm. Systemet styres gjennom trådløs nettilkobling med mobil eller nettbrett.

Til Boligmessen tar Glassmester 1 også med seg et av de mest populære produktene sine, nemlig rekkverk i glass.

– Slike rekkverk er det stor interesse for, både inne og ute. Det å bruke glass i stedet for fliser på kjøkkenet har også vært veldig populært en stund, forteller Otterlei.

Samme vinduet kan endres fra gjennomsiktig…
… til frostet slik at man ikke kan se inn på møterommet.

Over 40 års erfaring

Hun legger til at de generelt leverer mye innvendig interiørglass, både dusjløsninger, speil og innvendige glass- og skyvedører. Vinterhager, og ikke minst vinduer, er også noe man kan få tak i hos Glassmester 1, som leverer til både private kunder, ulike bedrifter og flere av landets kommuner.

– Vi har over 40 års erfaring, og leverer egentlig alt fra A til Å innen glass. Om kundene ønsker det, kan vi også måle opp i forkant av levering, og montere
produktene, sier Otterlei, og legger til at de på messa vil stå klare til å ta imot alle slags spørsmål innen deres fagfelt.