Med dette verktøyet kan du designe din egen garderobeløsning på nett


Mirro har produsert skreddersydde skyvedører og garderobeinnredninger i 20 år. Nå er den svenske garderobeprodusenten aktuell med en digital Mirro Guide på nett.

Tekst: Majken Svorstøl     Foto: Mirro

– Med vårt nye verktøy på nett kan du i ro og mak designe din egen garderobeløsning og se resultatet direkte på skjermen, sier Markus Gotting, markedsansvarlig for Mirro.

Garderobeguiden ligger på www.mirro.no. Der kan du boltre deg med ulike trendy farger, fronter, materiell og innredning, og skape din egen garderobe ned til minste detalj, tilpasset dine behov og din personlige stil.

– Med garderobe fra Mirro får du skandinavisk design kombinert med smarte og funksjonelle løsninger av høy kvalitet, forteller Gotting.

– Det gjør din oppbevaring i hjemmet til noe langt utenom det vanlige!

Med Mirro kan du selv lage dine egne garderobeløsninger på nett.

Svensk, trendy og personlig

Mirro garderober produseres i Sverige. Der pågår kontinuerlig produktutvikling med nye farger, fronter og materiell, og hvert år lanseres nye trendfarger på dørene.

– Betong er favoritten hos mange kunder, opplyser Gotting.

Populært med walk in-closet

Kundene har mange valgmuligheter når de skal innrede garderoben. Mirro tilbyr kurver i ulike størrelser, samt klesoppheng, speil, skooppbevaring og bukseutdrag – alt skreddersydd etter behov.

– Garderobeløsning i hjemmet har forandret seg mye opp gjennom årene. Walk in-closet er for eksempel veldig populært. En garderobe er ikke lenger bare en oppbevaringsplass, men en viktig del av hjemmet hvor vi gjerne eksponerer plaggene