Derfor besøker vi Boligmessen


Det kommer alltid mange mennesker på våre Boligmesser. Vi spurte noen av våre besøkende: Hvorfor er dere på Boligmessen?

 

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Geir Hermansen

Anna og Jakub Kwasniewski: – Vi får tips og råd om absolutt alt!

Bilde av ungt par på Boligmesse.
– Vi drar på Boligmessen fordi vi får tips og råd om absolutt alt, sier Anna og Jakub Kwasiniewski.

– Det er tredje året på rad vi kommer på Boligmessen. Vi kommer hit fordi det er god atmosfære her, og veldig mye spennende å se på og kjøpe. Dette er definitivt et av de alle beste stedene du kan dra for tips og råd om absolutt alt.

Vi liker å kjøpe hos lokale tilbydere og støtte det lokale næringslivet. Og det er så kult å høre på Otto, han lærer vi veldig mye av.

Nå holder vi på å pusse opp huset som vi kjøpte for to år siden. Når vi pusser opp gjør vi alle oppgavene sammen, og blir ferdige, sånn som Otto sier.

Einar Holm og Kari Skretteberg: – Møter de mest kunnskapsrike folkene

Par på Boligmesse
– Vi er her for å få ideer og se hva som finnes på markedet, sier Einar Holm og Kari Skretteberg.

– Vi er på Boligmessen for å få ideer, og for å se hva som finnes på markedet. Lørdag er ofte en uheldig dag å handle på i mange forretninger, men på Boligmessen stiller alle leverandørene med sine mest kunnskapsrike folk. Her treffer vi de rette folkene som kan svare på spørsmål, og det er helt glimrende.

I dag skal vi blant annet se etter kjøkken, gulv og bad. Foreløpig har vi kun kjøpt en pute, da.

Vi bor i hvert vårt hus, og hjelper hverandre med oppussingen. Det blir til at vi jobber i ett hus av gangen. Vi er ganske så effektive, for Einar er tømrer, og Kari er en veldig handy dame.