Byvilla på Falkum i Skien


Det skjer mye på boligfronten i Skien om dagen. Skien Boligbyggelag (SBBL) har mange prosjekter på gang, og er nå aktuell med salgsstarten i Lekeland Park på Boligmessen.

Tekst: Majken Svorstøl  Foto/ill.: Skien Boligbyggelag

Salgssjefen i SBBL, Gunn-Heidi Kittilsen, bobler over av superlativer når hun skal beskrive de tre nye byvillaene som utgjør det første byggetrinnet i Lekeland Park, det store byggeprosjektet med 250 planlagte leiligheter.

- Dette boligområdet er perfekt for de som vil bo bynært i grønne omgivelser, med gang- og sykkelavstand til alt, sier Gunn-Heidi Kittilsen i Skien Boligbyggelag.
– Dette boligområdet er perfekt for de som vil bo bynært i grønne omgivelser, med gang- og sykkelavstand til alt, sier Gunn-Heidi Kittilsen i Skien Boligbyggelag.

– Dette boligområdet er perfekt for de som vil bo bynært i grønne omgivelser, med gang- og sykkelavstand til alt, frister hun. Hun og kollegene har totalt 44 leiligheter klare for salg på Boligmessen, og gleder seg til å vise frem prospektene til interessentene.

Byvillaer i grønne omgivelser
Leilighetene er fordelt i tre separate byvillaer, har to til fire soverom, og passer for mange typer familier og husstander.

– Urbane Lekeland Park ligger praktisk talt midt i smørøyet, nær butikker, trygge gangveier og grønne lunger, sier Kittilsen. Her skal det, i samarbeid med kommunen, opparbeides et svært attraktivt og flott parkområdet.

–  Mæla ungdomsskole ligger dessuten rett i nærheten, og gode rekreasjonsområder som Lundedalen og Bakkestranda er kort vei unna.

De 44 leilighetene som er klare for salg, er fordelt i tre separate byvillaer, har to til fire soverom, og passer for mange typer familier og husstander.
De 44 leilighetene som er klare for salg, er fordelt i tre separate byvillaer, har to til fire soverom, og passer for mange typer familier og husstander.

Medlemmer får forkjøpsrett
Leilighetene selges til fastpris. – Her blir det ingen strevsomme budrunder, og medlemmer i SBBL har selvsagt forkjøpsrett, minner Kittilsen om.

– Jeg anbefaler alle å komme innom vår stand på Boligmessen for å få mer informasjon om boligene vi formidler, samt å tegne medlemskap. Vi spanderer kontingenten ut året, smiler hun.

– Med medlemskapet i boks, rykker du frem i køen både på Lekeland Park og våre fremtidige, attraktive prosjekter. Derfor har medlemskapet en verdi i dag, i morgen og for de som arver medlemskapet i fremtiden, avslutter hun.