Bruk uteplassen mer!


Elsker du å bruke uteplassen din når det er nydelig vær, og bare da? Husk at det finnes løsninger som gjør at du bruker uteplassen din, uansett vær. 

 

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: uteDESIGN AS

Stadig flere nordmenn investerer i flotte uteplasser som er en fryd for øyet. Stor terrasse, fine møbler, kostbar grill og flott utsikt. Ofte brukes uteplassene bare på de varme godværsdagene, fordi plassen ikke er designet for det nordiske, til tider nokså barske og uforutsigbare været.

Uteplass til alle dagene


– Skaff deg en uteplass som frister til bruk, uansett vær, anbefaler salgssjef Ruben André Holm Andersen i uteDESIGN AS. Han oppfordrer oss til å prioritere trivsel og å få valuta for pengene.

– Tenk langsiktig!  Ikke oppgrader uteplassen for å sikre at den årlige familiegrillfesten blir vellykket. Tenk heller at du skal bruke uteplassen til de små, viktige hverdagsøyeblikkene, sier han.

«Skaff deg en uteplass som frister til bruk, uansett vær.»

uteDESIGN AS er spesialister på motoriserte pergolasystemer og innglassing.
uteDESIGN AS er spesialister på motoriserte pergolasystemer og innglassing.


Utnytt potensialet

De solrike sommerdagene sitter nordmenn ute, uansett fasiliteter. Men det er ikke soldagene det er flest av, spesielt ikke i Bergensområdet. Det bør du utnytte til din fordel når du skal investere i en uteplass, mener salgssjefen.

– Tenk at uteplassen skal være skapt til å brukes, uansett vær, oppfordrer salgssjefen. Han og kollegene ønsker å skape hverdagsmagi på uteplassen din.

– I møte med kunden tar vi utgangspunkt i hverdagen og de resterende 95 % av tiden der uteplassen i dag står ubenyttet på grunn av været, sier Holm Andersen.

– Vi er spesialister på motoriserte pergolasystemer og innglassing, og gir kundene en uteplass som ser bra ut, kan brukes på flere måter og ikke minst er varig og tåler Vestlandets brutale vær. Produktene våre kan skreddersys i størrelse, form og farge, slik at de skal passer perfekt til nettopp din uteplass.

Skjerme med et tastetrykk

Det uteDESIGN AS er best på, er å trosse regn og vind, uteplassens største fiende.

“Våre kunder er de som elsker å sitte ute, men som hater å bli forhindret av dårlig vær!”

– Vi lager utelounger med den skjermingen og komforten du ønsker, reklamerer Holm Andersen. Design, fleksibilitet, estetikk og transparens er viktige stikkord. Det betyr blant annet store skyvedører i glass, motorisert taksystem og motoriserte vindvegger som du enkelt kan flytte på.

– Skinner solen, kan du åpne opp uteplassen med et tastetrykk. Snur været, er det bare å skjerme deg til igjen.

Flytter ut på uteplassen

Det beste skussmålet uteDESIGN AS får, er fornøyde kunder som melder at de «nesten har flyttet ut på uteplassen».

– Det betyr veldig mye for folk at den halvtimen etter middag, før squashen eller før poden skal kjøres på fotballtrening, nå kan nytes med en kaffe på uteplassen, uansett vær, oppsummerer Holm Andersen.

– Våre kunder er de som elsker å sitte ute, men som hater å bli forhindret av dårlig vær!