Blir inspirert av kundene


A-Bad på Alnabru tar gjerne utfordringen når kunder kommer med inspirasjonsbilder av lekre baderom i interiørmagasiner. – Dialogen med kundene er både viktig og lærerik, sier assisterende butikksjef Memoona Kiani.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: A-Bad

A-Bads lokaler som ligger sentralt til på Alnabru, i 2. etasje i samme bygning som Staples.

– Her har vi alt til baderommet, sier Memoona, og viser vei blant utstillingene. Hun peker og forklarer blant ymse modeller dusjhjørner- og nisjer, badekar, servanter, armaturer, speilskap, hyller og tilbehør fra ulike leverandører. De har også produkter for riktig renhold til massasjebad og baderommet generelt.

Inspireres av kundenes behov

– Vi har noe for enhver smak, og holder oss godt oppdaterte på trender og nyheter via god kontakt med leverandørene. Stadig oftere inspireres vi også av kunder med trendteft, forklarer hun.

– Folk stikker innom med baderomsbilder fra magasiner, interiørblogger eller Instagram, og vi hjelper dem med å finne løsninger og riktige leverandører.

Alle typer kunder
A-Bads kunder er alt fra førstegangsoppussere via de nevnte trendsetterne, til voksne par som endelig skal ta fatt på badet, og ønsker hjelp til å realisere baderomsdrømmen sin.  – Vi har også mange rørleggere på kundelisten, som vi forsyner med produkter til deres store og små prosjekter, opplyser Memoona, og legger til at de også er behjelpelige med å finne en passsende rørlegger eller elektriker.

Norsk design på messen
På årets Boligmesse i Telenor Arena slår A-Bad et slag for norsk design som Foss Bad, Linn Bad og  Optima Bad.

– Dette er norske kvalitetsleverandører som følger markedstrendene tett, byr på fine detaljer og lager møbler med god plass, i tillegg til gode garantier og bra leveringstid, sier A-Bads medarbeider, og lover attraktive kampanjepriser på utvalgte baderomsmøbler og passende armaturer og tilbehør.

Mer struktur og farger
Memoona og kollegene merker en dreining fra prisbevissthet til ønske om kvalitet, og flere låner inspirasjon fra naturen i frontene på baderomsmøblene.

- Mange henter inspirasjon fra naturen inn i sitt eget bad, sier Memoona Kiani.
– Mange henter inspirasjon fra naturen inn i sitt eget bad, sier Memoona Kiani.

– Nå er de mørke og gjerne matte fargene på vei inn på badet, mener Memoona.
– Kundene har generelt mange spennende ideer og ønsker, og vi leverer stadig mer av spesialtilpassede servanter i kvarts og avonite fra Aardal Plast, i både matte og knalle farger fra NCS-skalaen, sier hun i det vi passerer en knallturkis dusjvegg.

– Flere våger å tenke nytt og eksperimentere mer med farger når de innreder eller pusser opp badet, og det er kjempegøy å hjelpe til, avslutter hun fornøyd.