Nyheter

Beskytt det uerstattelige – gjennom døgnkontinuerlig overvåkning


Sector Alarm reduserer betraktelig sannsynligheten for innbrudd eller dødelig brann i boligen. Med Nord-Europas mest moderne døgnbemannede alarmstasjon, tilbyr de komplette løsninger med boligalarm og brannvarsling. Døgnkontinuerlig overvåkning og kundeservice settes ikke bort til underleverandører. Med en svartid på 12 sek i snitt, er du sikret aksjon med en gang Sector Alarm varsles om brann, innbrudd eller panikkalarm. Sikkerhetsoperatørene er direkte oppkoblet til de lokale nødetatene. Sector Alarm sjekker at systemet ditt virker ved å kontrollere funksjonaliteten over 100 ganger i døgnet.

Gratis utrykning, teknisk ettersyn med blant annet automatisk batteriutskiftning og sikkerhetskontroller, er en naturlig del av tilbudet. Diskrete smarthjemenheter med prisbelønt design er enkle å bruke via app, fjernkontroll, betjeningspaneler eller nøkkelbrikker, og kan utvides etter behov. Sector Alarm har også mottatt 12 utmerkelser for beste kundeservice.

Sector Alarm er en av flere sponsorer til våre konkurranser i år. På alle boligmessene i 2022 kan du vinne boligalarmpakke med 1-års abonnement til en verdi av kr 10 798,-.

Sector Alarm treffer du på Boligmesse gjennom hele 2022.

 

Bearbeidet tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Sector Alarm

Få vår presseinfo
Last ned