Alt du trenger til våren


På Sør-Tre sin stand i Sørlandshallen får du gode tilbud på det meste du trenger til vårsesongen, enten du er ute etter markiser, en ny grill i topp kvalitet eller hageredskaper.

Tekst: Ida Save
Foto: Napoleon

Jernvareforretningen Sør-Tre, som holder til i Linnegrøvan Industriområde i Søgne, startet opp i 1950, og har med det lang erfaring bak seg.

– I dag har vi ni ansatte, og vi har et bredt utvalg innen jernvare, skog- og hageprodukter, båt- og fiskeutstyr, maling, kjøkkenutstyr, elektriske verktøy og produkter til tur og fritid. Hver sesong fyller vi butikken med aktuelle tilbud, og målet vårt er 100 prosent fornøyde kunder, og å levere topp kvalitet på alle produkter, forteller daglig leder Frank Abildsnes.

Eksperthjelp

Til messen i Sørlandshallen tar de blant annet med seg el-sykler, markiser, balkongskjerming, bryggetrapper, aggregater og skog- og hageartikler.

– Vi tar også med oss griller fra Napoleon, som er et helt nytt merke hos oss. En egen representant fra importøren av Napoleon vil være til stede for å demonstrere grillene og funksjonene de har. Det kommer også en representant fra STIHL Viking som kan fortelle om produktene for skog og hage, forteller Abildsnes.

Grill for den grillfrelste

De nye gassgrillene fra Napoleon er kvalitetsgriller der prisene spenner fra 2.000 til 50.0000 kroner.

– Her kan du få en helt enkel grill, eller en grill som ikke bare er en grill. Toppgrillen til Napoleon består av 220 kilo rustfritt stål, og er i topp kvalitet. Denne er nok for de som er litt ekstra grillfrelste, og gir deg så godt som uendelig med muligheter for tilberedning av mat, sier Abildsnes, som lover gode tilbud på Sør-Tre sin stand.

– Det kan lønne seg å ta en tur innom standen vår om du har planer om å møte våren godt forberedt, frister han.