Lar huskjøperne tegne sin egen bolig


Stadig flere ønsker arkitekttegnede, moderne funkishus, skal vi tro markedsansvarlig i Nordbohus Ålesund, Lene Buch.

Tekst: Ida Save    Foto: Nordbohus Ålesund

Nordbohus Ålesund leverer både tradisjonelle, herskapelige hus og moderne funkishus, men ifølge Buch er det liten tvil om hva som er mest populært.

– Stadig flere ønsker den moderne varianten. Mange vil også tegne huset sitt selv, og starter da helt på scratch for å få et hus tilpasset sine ønsker.

Flere prosjekter på gang

Buch forteller at de har høy byggeaktivitet om dagen, med flere spennende prosjekter i Ålesund og omegn. Hun trekker fram Rødsethagen som et av de mest attraktive prosjektene.

Boligfeltet, som ligger like ved Spjelkavik sentrum, vil bestå av funkisboliger i ulike variasjoner. Totalt skal det bygges 20 eneboliger og to tomannsboliger. Det er nå stor aktivitet på tomtene, og byggingen av de første boligene har startet. Allerede er det solgt tre eneboliger og to boenheter i tomannsboligene.

– Det er sjelden at så mange eneboliger legges ut for salgs så sentralt og med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet, sier salgssjef Tor Erik Eliassen.

Slik kan det bli innvendig i boligene i Rødsethagen.

Valgmuligheter

Fordi eneboligene er byggemeldt og godkjent hos kommunen, har kundene muligheten til å starte byggingen av sin nye bolig allerede få uker etter signering av kontrakt. Eliassen forteller at boligfeltet framstår som godt gjennomtenkt og er utviklet med en helhetlig designtankegang.

– De som kjøper vil få flere valgmuligheter i prosjektet, blant annet innen interiør og kjøkken. Boligene leveres klare for innflytting, og samtlige boliger har egen garasje, takterrasse og hage.

Nordbohus Ålesund selger også flere tradisjonelle hus.

Noe for alle

Boligene i Rødsethagen er ferdig tegnet, men Nordbohus tilbyr også tjenester til de som ønsker å tegne sitt eget hus på egen tomt.

– Vi har noe for alle, enten du vil bygge selv eller kjøpe leilighet, rekkehus tomannsbolig eller enebolig. I tillegg er vi totalleverandør, og tar hånd om hele byggeprosessen for de som ønsker det, helt fra den første streken på hustegningen til nøkkelen står klar i den nye boligen, sier Buch.

På messa i Ålesund kan du få mer informasjon om både Rødsethagen og andre
prosjekter, samt hvordan man går fram for å bygge drømmehuset på sin egen tomt.