Bli utstiller!

Messekonkurransen 2022

Vinn et hus til en verdi av kr 1,7 mill.Fiskarhedenvillan

Solstorm

Solstorm er mange barnefamiliers store husdrøm!

Her finnes praktiske løsninger som et overbygd inngangsparti, et kjøkken med gode arbeidsflater og en separat del for barna med egen stue.

Huset har et tidløst formspråk som gjør seg like godt på landet som i villastrøket.

Innvendig flate: 128,8 m2. Antall rom: 5 Antall soverom: 3. Takvinkel 30°

Premien leveres som byggesett.

Planløsning

Plan

Vilkår og betingelser for deltakelse i Boligmesse-konkurransen 2022

  • Vinneren trekkes blant delfinalistene fra årets 20 Boligmesser i november 2022. Forbehold om tidspunkt for finaletrekning. Aldersgrense 18 år. Ved å delta i konkurransen, godtar du at vi bruker dine kontaktopplysninger til å kontakte deg om du vinner, samt å invitere deg til fremtidige boligmesser i ditt område.

  • Ansatte i Compass Fairs (CF), personell og bedrifter engasjert av CF, samt foreldre, barn, søsken og livsledsager til disse, og messens utstillere, kan ikke delta i konkurransen. Vinneren forplikter seg til å stille opp på bilde for CF eller ved eventuelle henvendelser fra presse.

  • Premien består av et komplett byggesett av hustypen Solstorm. Vinneren kan oppgradere premien til en dyrere versjon av byggesett Solstorm eller et annet dyrere byggesett fra Fiskarhedenvillan mot et tillegg. Eventuelt ønske om verdimessig nedgradering av premien, frigjør ingen form for økonomisk kompensasjon.

  • Det eneste du trenger å gjøre er å scanne QR-koden på konkurranseveggen når du besøker Boligmesse – og registrere deg som deltaker.