Otto Robsahm på Boligmesse


Er du handy?

Test ferdighetene i sinnasnekker`n sin konkurranse

Sinnasnekker`n Otto Robsahm har gledet seg lenge til å komme tilbake til Ålesund. Nå er han på plass på Boligmesse og lover spennende konkurranser og morsomme aktiviteter. 

 

– Jeg stortrives i Ålesund, så Boligmessen her er en av kun tre jeg har valgt å være med på i år, sier Otto Robsahm. 

Han gleder seg veldig til å møte messepublikum i Ålesund igjen. 

– Lørdag er jeg til stede på standen til Varmefag og søndag hos Norsol. Hit kan de som ønsker det komme innom for å slå av en prat, og jeg vil også hjelpe dem som står på standen, sier han. 

Lyser opp som et juletre

I tillegg er Otto klar for flere spennende konkurranser. 

– Det blir Handy Girl og Handy Man konkurranse på Boligmesse. Dette er et konsept jeg fant på for mange år siden, og det har blitt gjennomført med suksess på boligmesser i mange år, sier han. 

I Handy Girl-konkurransen på lørdag er det damene som skal få utfordre seg selv, for da er det på tide å finne den mest handy dama i Ålesund! 

– Det blir saging, quiz for å kartlegge hva deltagerne kan om verktøy og en konkurranse i samarbeid med Antec, som driver med ledbelysning til biler. Her er det om å gjøre å skru en mutter ned i en bolt så fort som mulig. Førstemann som blir ferdig vinner, og da lyser hele området opp som et juletre, sier han. 

Et avbrekk fra hverdagen

Også gutta får prøve seg i en tilsvarende konkurranse på søndagen. 

Videre blir det ballongslipp på området der Otto står. 250 ballonger blir sluppet over publikum, og det gjelder å få tak i en av dem. Inni hver ballong er det et lodd, og du er med i trekningen av flere fine premier. 

Kanskje blir du den heldige vinneren av en flott TV fra Samsung!

– Det er med andre ord mange gode grunner til å tilbringe dagen på Boligmesse. I tillegg til konkurranser og moro, er det mange bra varer og gode tilbud. Jeg synes dessuten det er lurt å finne på noe annet i hverdagen iblant, avslutter han.