Møt din lokale energi- og fiberleverandør på Boligmesse


På NTE sin stand får du både eksperthjelp og kan delta på morsomme konkurranser.

Tekst: Ida Save
Foto: NTE

– På helgens messe får de besøkende mulighet til å slå av en prat med sin lokale energi- og fiberleverandør. For oss er det svært verdifullt å stå på stand, fordi vi da får muligheten til å snakke med kundene våre ansikt til ansikt og fysisk vise frem produktene våre. På den måten kan vi spre mye mer kunnskap enn gjennom analoge og digitale flater, sier Karianne G. Okkenhaug i NTE Marked.

Opplev nye produkter

Okkenhaug forteller at de stort sett kun har kontakt med sine kunder via telefon eller internett.

– Men vi elsker å være til stede der vi vet at kundene våre oppholder seg, og på den måten skaper vi også et tettere bånd til dem. Ved å møte oss på messen, kan de besøkende få en bedre forståelse av hvem vi er og hva vi står for, og samtidig avtale å bli kontaktet med et tilbud eller få hjelp til å bli kunde. Et besøk på vår stand er også en unik mulighet for å få øynene opp for hvilke andre produktområder vi kan tilby. På Boligmesse får de besøkende mulighet til å både se, høre om og prøve flere av våre produkter.

Ønsker å gi tilbake

Smarthjem, elbil og elbillader er bare noe av det man kan lære mer om på NTE sin stand. De skal også fortelle om deres gode strømavtaler, mulighetene med Altibox, hva de kan tilby innen elektro, og fordelsprogrammet Gir Mer. Alt dette i lys av hva de tror kunden er interessert i å høre om.

– I tillegg feirer vi 100 år i år, og som en takk for samarbeidet de siste 100 årene vil vi gjerne gi noe tilbake – oss trøndere imellom. For det skal lønne seg å være kunde hos NTE! Vi byr derfor på en rekke konkurranser med blant annet lykkehjul, og en større trekning hvor man har sjansen til å vinne kule premier. Her vil det absolutt være verdt å ta turen innom, avslutter Okkenhaug.