Sted

Vestlandshallen
Åsane Senter 58
5116 Ulset

Se kart

Åpningstider

Fredag: 11:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 17:00

Inngangspriser

Voksen: kr 175,-
Honnør/student: kr 80,-
Barn under 16 år: Gratis
Kun kortbetaling

Les mer om dette arrangementet

Opplev Boligmesse

Pusse opp, bygge nytt eller bytte bolig?

Vi ønsker deg velkommen til en innholdsrik helg på Boligmesse! Skal du pusse opp, bygge nytt, totalrenovere, eller har planer for hus, hytte eller hage? Da er Boligmesse stedet for deg. Møt mange dyktige utstillere som viser deg siste nytt og gir deg faglige råd. Benytt deg av de mange messetilbudene - og gjør noen skikkelige gode kupp! Få også med deg spennende foredrag fra scenen, og bli med på våre konkurranser..

Siste nytt

Er du årets Handy Woman eller Handy Man?

Test dine evner i en gøyal og uhøytidelig konkurranse ledet av Sinnasnekker´n Otto Robsahm. I Handy Woman/Man-konkurransen lørdag og søndag kl. 14:00...

Slik er fargetrendene i 2024

Er du klar for å friske opp hjemme med ny farge på veggene? I 2024 er det helt lov til å leke...

PROGRAM

Activity 1

Messen åpner

Velkommen til vår boligmesse, hvor drømmene dine om det perfekte hjem kan bli virkelighet. Utforsk inspirerende design, de siste trendene og møt ekspertene som kan hjelpe deg med å realisere dine boligdrømmer.

Activity 1

Handy kurs - kun for damer

Et skreddersydd kurs for kvinner som ønsker å ta kontroll over ulike oppussingsprosjekter hjemme. Den erfarne håndverkeren Otto Robsahm, kjent som Sinnasnekker’n, vil guide deg gjennom praktiske ferdigheter, dele nyttige tips, og gir deg selvtilliten du trenger for å håndtere diverse oppgaver. Gjør deg klar til å ta styringen over egne hjemmeprosjekter og utforsk mulighetene med oss på kurset! Møt opp ved scenen på Boligmesse i god tid.

Activity 1

Messen stenger

Aktiviteter