BLI MER HANDY, Kurs for damer med Sinnasnekker’n Otto Robsahm


Ønsker du å kunne mestre enkle oppussingsprosjekter på egenhånd? 


Vi har spennende nyheter for deg! På Boligmesse introduserer vi et skreddersydd kurs designet spesielt for kvinner som ønsker å ta kontroll over ulike oppussingsprosjekter hjemme. Den erfarne håndverkeren Otto Robsahm, kjent som Sinnasnekker’n, vil guide deg gjennom praktiske ferdigheter og dele nyttige tips, og gir deg selvtilliten du trenger for å håndtere diverse oppgaver. Gjør deg klar til å ta styringen over dine egne hjemmeprosjekter og utforsk mulighetene med oss på kurset!

Kurset holdes fredager kl. 16.00, ved scenen. Du trenger ikke å melde deg på, men kom gjerne litt før om du kan, for å få en god plass.

Her er noen av hovedpunktene kurset dekker:

  • Lister:
   Lær tips om effektive kutt med kappsag, hvordan du tar riktig mål, og hvordan du fester lister rundt vinduer og dører for å gi rommet et elegant preg.
  • Trekk fra vindu/dører:
   Enkle tiltak for å tette små åpninger rundt vinduer og dører, som vil bidra til å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt.
  • Legge laminatgulv:
   Få veiledning om hvordan du starter prosessen, tar nøyaktige mål og kapper riktig for å unngå unødvendig svinn når du legger laminatgulv.
  • Henge opp bilder/flere bilder:
   Lær om hvordan du finner ut hva som er inne i veggen før du henger opp bilder, TV eller hyller, samt hvordan du kan plassere dem for å skape et visuelt tiltalende interiør.
  • Fuging på bad/kjøkken:
   Teknikker for effektiv fuging på bad og kjøkken. Lær hvordan du kan finne fargen som passer perfekt til ditt rom, og hvordan du selv blander din egen utenom standard fargevalg.
  • Reparere hull i gipsvegg:
   Hvordan du kan reparere både store og små skader i gipsvegger og få et jevnt og pent utseende.
  • Malingstips:
   Hvilken type maling passer best for forskjellige overflater? Og hva er det bedre å spraye maling på, forholdt til å male med pensel/ rulle?
  • Motivasjon og samarbeid:
   Få tips om hvordan du kan motivere deg selv til å gjøre hjemmeprosjekter. Og hva skal til for å samarbeide effektivt med andre familiemedlemmer for å fullføre felles oppussingsprosjekter.
  • Fikse dørhåndtak/kjøkkendører:
   Hvordan fikser du praktisk og raskt dørhåndtak og kjøkkendører som ikke er i orden.

Her er alle oppussingsspørsmål velkommen! Vi ønsker å tilpasse kurset etter deltakerne, og vi oppfordrer deg til å gi oss beskjed om hvilke områder du ønsker å lære mer om. 

Velkommen til BLI MER HANDY kurset med Sinnasnekker’n Otto Robsahm. Kurset holdes fredager kl. 16.00.