Klassisk stil – god kvalitet til rett pris


Novasolo i Larvik er importør av møbler og interiør direkte fra produsent. Det hele startet i 1979. Siden 2009 har Novasolo solgt møbler, belysning og interiør via sin nettbutikk til stadig større kundegrupper.

Daglig leder Trygve Haatuft forteller at Novasolo har showroom på hele 700 m2 i Larvik. Mange varer finnes på lager. Det gir kort leveringstid som verdsettes av kunder over hele landet.

– Vi har nylig inngått samarbeid med en europeisk produsent som tilbyr tekstiler og materialer for bruk på tvers av kategorier. Da blir det mer som skreddersøm, og muligheten for å skape helhetlige interiører blir enda bedre, sier Trygve. – God kvalitet og riktig design til rett pris er grunnfilosofien vår, legger han til.

Bedriften i Larvik er arbeidsplass for åtte engasjerte medarbeidere, hvorav flere med interiørkompetanse. – Mange ønsker veiledning for å sikre en rød tråd gjennom interiøret, forteller Trygve. – Kundene våre skal bli fornøyde. Derfor bruker vi tid sammen med den enkelte for å finne frem til de beste løsningene.

Nye trender fanges opp på internasjonale messer. – Lyse farger, myke former og grove stoffkvaliteter er på vei inn igjen, sier Trygve. Velour holder stand, men bouclé og teddystoff er siste nytt på tekstilfronten. Det blir spennende å se hvor stort det blir, avslutter Trygve.

På Boligmesse vil Novasolo stille ut både sofa- og spisegruppemiljøer, hagemøbler og hyttemøbler. Det blir gode messetilbud og Trygve og hans team ønsker alle besøkende velkommen innom standen.

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Novasolo