Byggutsalget deltar på sin første Boligmesse


Trenger du nytt gulv i ett eller flere rom? På standen til Byggutsalget kan du ta en nærmere kikk på noen av de alternativene som finnes. 

Byggutsalget AS åpnet dørene i 2018. De startet opp på Øra, men har nå flyttet til Torp mellom Fredrikstad og Sarpsborg. 

– Der har vi fått større og bedre lokaler, og vi er i dag to ansatte og en ekstrahjelp, forteller Lars-Erik Thorvaldsen hos Byggutsalget AS. 

Byggutsalget kjøper inn store varepartier fra konkurser, overskuddslagre og byggevarekjeder som bytter leverandører. De bestiller dessuten inn blant annet foringer, lister og laminat direkte fra leverandører. 

Benkeplater og rekkverk

– Vi var de første i Norge til å åpne «outlet» med eget utsalg innen byggevarer. Vi har i også en fullsortiment malingsavdeling fra Gjøco, en egen avdeling for garderober samt en rekke andre produkter, sier han. 

Trenger du ny benkeplate, kan de hjelpe med det, og stikk også innom dersom du er ute etter et godt tilbud på vedlikeholdsfritt rekkverk. 

– På Boligmesse kommer vi hovedsakelig til å vise frem gulv. Det er første gang vi er med på Boligmesse, så vi håper både nye og gamle kunder kommer innom og får et godt tilbud på gulv fra oss, sier han.